kto chce to niech ogląda , kto nie chce ten niech nie ogląda
Mlodinho oblukaj do ie na Youtube jak się wyrywa d o ps4 , wydaje mi się że na ps 3 jest tak samo
Jaka bania. Dopiero teraz zauważyłem, że wartość procentowa na ilość czarnych piłek jest zmienna.Poniżej 15,0% są dwie czarne. Powyżej 14,9% są trzy.
I tak wychodzi że na 10 losowań mamy 1,5 czarnej
Z czego karliemu wypadną trzy, a pozostałym max jedna ;p
Ja dzis potrzebowalem prawego pomocnika. Ustawilem caly skład, jedno wolne miejsce zostawilem na prawej pomocy, zalosowalem best of october i wypadl vitolo
Ja to zauważyłem że z wolnego co gwizdnie to gol... ja tam nie potrafię uderzać z wolnych dlatego wkurza mnie takie pogrywanie z nami ze strony Konami. Z wolnego w rzeczywistości jest bardzo trudno strzelić bramkę, a tu popatrz no , w grze każdy wali (oprócz mnie) brameczki ze stałego fragmentu gry ; ;/
Ja od czterech losowań trafiam czarne. Łatwo jest trafić, tylko trzeba mieć metodę.
Po 20 stu nieudanych próbach wpadniecia czarnej piłki przestałem liczyć. Dzisiaj wpadła czarna....myślę sobie w końcu,po takim czasie musi wpaść coś konkretnego a tu mandanda. A propo bramkarzy,nakarmilem curtouisa neuerem i dostał tylko 1800 pkt :/