Siemanko. Powiedzcie mi macie jakiś dobry sposób na div SIM? Żeby mieć jak najlepsze wyniki i do tego jak najmniej dziwnych porażek
nie wiem czy to sposób, ale działa u mnie. Jestem od kilku sezonów w div 1, gram szrotem na odstrzał, czyli niechcianymi zawodnikami 10 meczów i out, staram się tylko aby w miarę możliwości na każdej pozycji był typ co tam grać potrafi, a nie np. na środku obrony CF. Są tylkoe dwie ważne rzeczy, które stosuję:
1. Zawsze broni bramkarza z mojego 1 składu na normalną div myClub tj. Ter Stegen, a że bramkarzom stamina nie spada, to mam tylko jednego bramkarza w grze.
2. Jednym składem gram max 2 mecze, po 2 meczach albo gram online mecz w normalnej div, albo zmieniam cały skład na nowych graczy, poza bramkarzem oczywiście.
Efekt taki, że gram w div 1 od kilku sezonów, dostaję za utrzymanie contract tickety, nabijam sporo GP (raz na 10 meczów tylko bramkarzowi kontrakt odnawiam 2.5k GP) i pozbywam się szrotu dając miejsce na kolejne losowania agentów
EDIT:
trener z 1 wyboru 4-2-2-2 (wybrany przez przypadek), żadnych modyfikacji, zmiany ustawione na flexible, bez pułapek ofsajdowych i nie zmieniam taktyki nawet jak przegrywam
EDIT 2
a i ważna rzecz, żeby zawsze ten skład był na lvl.1 to losujesz słabe ekipy ze słabym TS, ale w przypadku grania szrotem to nawet jakbyś chciał to ciężko wbić na lvl. 2