Włącznie z dniem wczorajszym zrobiłem 11 losowań MF i wszystkie złote. Niestety grając mecze online z przeciwnikami nie da się uzbierać tyle gp żeby móc zrobić chociaż z 1 losowanie dziennie, uwzględniając przedłużanie kontraktów. To jest chyba największy mankament myclub jak dla mnie. Trzeba rozgrywać bezsensowne mecze z kompem żeby uciułać konkretnejszą pule gp.
Hmm...nie po to konami se coinsy wymyśliło żeby za samo granie online losowania codziennie jeszcze robić
Powinniśmy się cieszyć że jest jeszcze ta furtka w postaci bezsensownych meczów z kompem bo w niedalekiej przyszłości może i tego nie być
poza tym ja w tych nudnych meczach nauczyłem się paru trików i zagrań tak więc jakieś plusy też to ma, lepsze to niż wykładanie dodatkowej kasy na coinsy do gry za którą zaśpiewali sobie ponad 2 stówy
Prędzej czy później dadzą też jakiś cykliczny bonus punktowy za wygrywanie meczów w div i wtedy nie trzeba będzie męczyć buły z CPU
Ja jeśli chodzi o skład jestem narazie syty, poczekam sobie na agenta LM do przyszłego roku i jakichś konkretniejszych trenerów bo na ten moment nie mogę upchnąć do składu tego co już mam
chyba że w międzyczasie pojawi się jakiś bonus punktowy o którym pisałem to może coś zakręcę