Chciałbym podzielić się moimi wrażeniami odnośnie pesa. Ściągnałem wersję free to play i grałem sobie tego My Cluba (rok wczenniej ciupalem w 2015). Jeśli pełna wersja jest taka sama gameplayowo to niesttey ale ta gra to jest obraz nędzy i rozpaczy. Bramkarzy w tej grze nie ma, moje wyniki na poziomie regular, czy profesjonal to jest okolo 10 bramek na mecz ( w różną stronę). Bramkarze puszczaja wszystko, lekkie mocne, z daleka i z bliska, po kozle itd itp. Poprostu mogło by ich nie być. Wyjscie sam na sam to jest 100% gol i przez to ta gra dla mnie to jest porażka, nie da się w to grać. Jeszcze bym to jakoś zdzierżył, bo pomijajać bramkarzy to rozgrywanie piłki jest spoko. czy ktoś mi powie czy w full wersji też tak jest?
Przed chwila wydarzyło się coś co spowodowało że nie mam zamiaru więcej odpalić tej gry. grałem turniej english cup. 1 mecz wygrany, 2 mecz także, w 3 meczu gram z liverpoolem i prowadze 4-0 80 min i bach lost connection to server. co to [cenzura] ma być. patrze na wynik a tu jest 3-0 w dupe.. gra leci ewidentnie z dysku