powaga? wslizgi sa momentalnie ?
ja to was bardzo przepraszam, ale ja to już przestaje wierzyć komukolwiek w ich relacje dot. input laga. Zaczynam wręcz sądzić ze ludzie to.... (można wstawić dowolne obraźliwe określenie). Ktoś naciska wslizg i mówi - "jaka zajeb@#$@ super reakcja natychmiastowa" - potem ja naciskam i mysle sobie "ku@#$ co za szajs - znowu to samo".
Wierze oczywiście tylko tym co mówią, że czują input laga.
Natomiast inny koleś w innym temacie niby fachowo bo długi komentarz zostawia rozwodzi się na temat wspaniałych reakcji online na PC - że niby zero opóźnienia i gra się wspaniale.
Te wszystkie relacje to komedia i nie wierze, że to kwestia łącza bo każdy gra kurde w inne gry online i tak problemów nie doświadcza (Fifa nie ma opóźnień).
od nowego silnika 3 lata czytam fora i dyskusje i do tej pory nie znalazłem ani jednego posta, video youtuba, które by analizowało TAK kure@##sko ważną sprawę jak różnice w input lagu na różnych platformach.
Niestety PS4 nie moge sprawdzić i rozwiałoby to wszelkie wątpliwości tego świata czy jest w koncu jakas różnica w reakcjach czy nie ma.
Komu ja mam kurde wierzyć - podpowiedzcie mi?