Witam Cię drogi czytelniku! Od dłuższego czasu się zastanawiałem, żeby stworzyć tego typu wątek, mam nadzieję, że moja kariera się będzie podobała, wszystkie sugestie mile widziane
A więc zaczynamy! Kariera młodego KonrX'a, zawodnika, który w bardzo młodym wieku wyjechał z Polski do sąsiednich Niemiec, aby szlifować swój talent, po kilku latach "tułaczki" w młodzieżowych zespołach Bayernu Monachium, Borussi Dortmund czy też VfL Wolfsburg, w wieku 17 lat otrzymał profesjonalny kontrakt od tutejszego beniaminka SV Darmstadt 98, klub które jeszcze 6 lat emu znajdował się w IV lidze niemieckiej.
Tak prezentują się statystyki młodego KonrX'a
Prezentacja nowego zawodnika w SV Darmstadt 98 nie była zbyt huczną imprezą, zawodnika zaprezentowano mediom po przez wysłanie zdjęć w nowej koszulce na stadionie.
Za niedługo zaczyna się sezon, najbliższym przeciwnikiem zespołu SV Darmstadt 98 będzie Borussia Mönchengladbach, ten mecz odbędzie się w mieście Mönchengladbach, media spekulują, że trener zespołu SV Darmstadt 98 A.Kavan zamierza już w pierwszej kolejce tego sezony dać okazję na zaprezentowanie swoich umiejętności nowemu nabytkowi czyli KonrX'owi!