Kolego gram tu od Pesa 6 i nie jestem jebnięty i wiem że większość graczy po meczu robi zrzut ekranu.
Teraz pokaż jeszcze ile czasu mineło gdzie pisałem 0:1 a gdzie 1:1 (moja różnica poprawy wyniku) usilnie wmawiając? Jesteś śmieszny i Twój poziom gry pokazuje że nie umiesz tracić pkt w lidze.
Panowie tu nie chodzi o to co napisałem na mircu a o to jak zagrałem ostatnie 10min przetrzymując piłkę w narożniku. I tu poszły wyzwiska od gracza Kozior gdzie już w 87min meczu w grze napisał na czacie, "w chuja lecisz debilu jeb...?" gdzie przegrywał 0:1, wyrównał w 93min poleciał z kontry brawo, ale na tym sie nie skończyło, na mircu zaczął wypisywać jaki ze mnie frajer. Kolego jeżeli nie umiesz odebrać piłki w narożniku to włącz sobie trening i trenuj, nie każda akcja musi sie kończyć strzałem czy też dośrodkowaniem. Wynik 1:1 i na taki czekam aż kolega wpisze, co do jego wyzwisk niechce mi sie bawić w screeny i w posty, wystarczy że widzała to garstka graczy + opiekun Chudy, w tym temacie nie mam zamiaru sie wiecej wypowiadać.
ps. Pokazujesz screene z rozmowy? Pokaż ją od samego początku do końca cwaniaczku a nie urywki,które nie obrazują całej sytuacji.