-Ponieważ mam ostatnio braki czasowe ze względu na kilka innych obowiązków, zamiast tłumaczyć kwestie podjąłem się innego zadania. Oto jego efekt:
Udało mi się dziś odnaleźć bardzo ważne pliki odpowiadające za nazwy miast w Edytorze. Dzięki temu, jestem w stanie zamienić nazwy miast, na nazwy klubów, a w polskim komentarzu dograć brakujące drużyny do gry.
Przykład na zdjęciu: Zamiast miasta "
Bath", zamieniłem jego nazwę na
Wigry Suwałki. Przy nagrywaniu komentarza nagram klub "Wigry Suwałki" i podmienię go w odpowiednie miejsce na liście.
Dzięki temu, wasz komentarz będzie dostosowany prawie do każdego patcha. Każdy kto go pobierze, poświęci sobie godzinkę lub dwie i dopasuje odpowiednie nazwy drużyn do tych w waszych modach.
W praktyce podczas meczu usłyszycie, że zamiast Meczu "Bath" "oraz Dortmund"
zagrają "Wigry Suwałki" "oraz Borussia Dortmund" )
To samo również tyczy się zawodników, których możemy zamienić na tych z Polski/ Cypru czy innych pięknych lig
Jedynym minusem jest to, że nazwy klubów w edytorze nie mogą zawierać Polskich znaków "ś,ć,ź,ż,ó,ą,ł" przez co jak widać na obrazku, zamiast liter mamy kwadraty. Jednak to małe piwko!
A teraz tak:
WIELKA BRYTANIA: posiada
130 miast, których nazwy możemy zamienić na oryginalne nazwy klubów (dowolnych)
NIEMCY: posiadają
87 miast, których nazwy możemy zamienić na orygianlne nazwy klubów (dowolnych)
WŁOCHY: posiadają
130 miast, których nazwy możemy zamienić na oryginalne nazwy klubów (dowolnych)
i
HISZPANIA: posiada
130 miast, których nazwy możemy zamienić na oryginalne/własne nazwy klubów (dowolnych)
W SUMIE:
477 miast, których nazwy możemy dowolnie podmieniać na różne kluby: GKS Katowice, Ruch Chorzów, Malme, FC Kowalscy!
Myślę, że w tym wypadku będzie potrzebny nowy temat, w którym to wy zadecydujecie, które miasta powinniśmy pozostawić i poprawić na oryginalne nazwy klubów np. Londyn na Chelsea Londyn, Tottenham na Tottenham Hotspur, a które miasta są zbędne i jakie kluby powinny się według was znaleźć w grze
)
Myślę, że jeżeli pozostaną wolne miasta, to ci najwybitniejsi + chętni do pomocy w tłumaczeniu, będą mogli podrzucić własne nazwy klubów, które sobie wymarzyły. Coś za coś panowie!
Dodatkowo, ta sama sprawa tyczy się nazwisk piłkarzy, którzy zostali przykładowo przygotowani w modach. Więc jeśli ktoś zechce, będzie mógł zamienić generowane nazwiska np. na Stilica, Hamalainena, czy Madeja
Napiszcie koniecznie co o tym sądzicie w komentarzach!