gdybyśmy mieli rozpatrywać jakieś wnioski indywidualne to myślę ,że byłbyś w tej grupie.
Jak widać nie jestem sam żądając równego traktowania wszystkich graczy. Niestety forum jest słabo rozpowszechnione i właśnie dzięki temu mało ludzi się tu wypowiada...
Jak widać Adminom są nie na rękę osoby, które oczekują równego traktowania wszystkich graczy. Skoro nie jest Wam to na rękę, to zróbcie regulamin, w którym napiszecie, że walkowery rozdajecie wg własnego widzi misie i wtedy jeśli będziecie mieli kaprys to dacie komuś walkowery we wszystkich meczach, a innemu w kilku, bo jak to można interpretować nie będzie ludzi do gry w kolejnym sezonie... Buahahahahahaha...
Płacz dalej Robak płacz, powiedz mi co Ci da jak wyczyszczą im mecze ligowe do WO? Czy to coś zmieni?
Zmieni to tyle, że każdy gracz, który nie dograł do końca sezonu i otrzymał 14 walkowerów zostanie równo potraktowany.
Robak, masz swoją ligę, to się zajmij nią, bo tu od paru lat tylko problemy masz jakieś... Co się będziesz złościł...
Ty nigdy nie miałeś swojej ligi, więc rozumiem, że zazdrościsz... Ciebie nikt tu nie lubi, wielokrotnie o tym się przekonałeś m. in. przy przyznawaniu Oscarów - wygrałeś w kategorii NAJWIĘKSZY NAPINACZ NA FORUM
Zajmujesz w tym momencie stanowisko - NIKT, więc nie udzielaj się
Pofatygowałem się i sprawdziłem co by się wydarzyło, gdyby trzej w/w gracze otrzymali walkowery we wszystkich meczach. Pewnie Martinso też to sprawdził po tym jak poruszyłem ten temat
Przeliczył pewnie z 2 razy i wie, że i tak by wygrał ligę, ale dla innych przedstawię (liczyłem tylko czołówkę)
1. Martinso - aktualnie 111 (+ 2 pkt za mecz z Bulinem) = 113
2. Kondzior - aktualnie 107 (+ 3 pkt za mecz z Szymonem) = 110
3. Robak - aktualnie 94 (nic się nie zmienia) = 94
4. Gienek - aktualnie 85 (+ 2 pkt za mecz z Bulinem i + 2 pkt za mecz ze Szczodrakiem) = 89 --- awans o 1 pozycję
5. Spartacus - aktualnie 85 (+ 2 pkt za mecz ze Szczodrakiem) = 87 --- spadek o 1 pozycję
6. Kozior - aktualnie 78 (+ 3 pkt za mecz z Szymonem i + 3 pkt za mecz z Bulinem i + 2 pkt za mecz ze Szczodrakiem) = 86 --- awans o 1 pozycję
7. chudy - aktualnie 79 (nic się nie zmienia) = 79 --- spadek o 1 pozycję
Troszkę rozumiem dlaczego Chudy nie chce poprzeć pomysłu z walkowerami za wszystkie mecze w/w graczy, bo spadnie o 1 pozycję... Niestety będzie musiał w swoim CV zmienić miejsce, a wtedy nie będzie miał się czym chwalić haha... Żarcik
Najwięcej zyskałby Mariano, który nie dość, że dograł cały sezon do końca, to jeszcze otrzymałby kilka, jeśli nie kilkanaście punktów i awansował o kilka pozycji w tabeli