Autor Wątek: Gracze Szymon, Szczodrak i Bulin  (Przeczytany 2247 razy)

Offline Robak85

• Piłkarz ekstraklasy
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 25.10.2010r.
Gracze Szymon, Szczodrak i Bulin
« dnia: Styczeń 11, 2016, 09:44:48 »
Czy zgodnie z podjętą w trakcie trwania sezonu decyzją Gienka, w/w gracze otrzymają we wszystkich meczach walkowery na swoją niekorzyść? Mieli rozegrane po kilkanaście spotkań, z czego kilka dopisano im po wcześniejszych rezygnacjach kilku graczy (walkowery), więc tych spotkań mieliby jeszcze mniej.  :police:

Offline Martinso

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 16.07.2008r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2016
Odp: Gracze Szymon, Szczodrak i Bulin
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 11, 2016, 12:21:11 »
Czy zgodnie z podjętą w trakcie trwania sezonu decyzją Gienka, w/w gracze otrzymają we wszystkich meczach walkowery na swoją niekorzyść? Mieli rozegrane po kilkanaście spotkań, z czego kilka dopisano im po wcześniejszych rezygnacjach kilku graczy (walkowery), więc tych spotkań mieliby jeszcze mniej.  :police:

A z kim straciłeś pkt ? :)
Robak Ty naprawdę służbista jesteś, daj na luz w końcu ;)

Offline Robak85

• Piłkarz ekstraklasy
  • Autor wątku
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 11, 2016, 13:21:05 »
A z kim straciłeś pkt ? :)
Robak Ty naprawdę służbista jesteś, daj na luz w końcu ;)

Ty też straciłeś pewnie :) Pewnie już siedzisz i liczysz, czy czasami Kondzior nie wygra ligi przez to :) Jeśli Gienek podjął decyzję, że wszystkie mecze to wo to powinien tak to zakończyć :) Coś mi się wydaje, że stracę przez to miejsce na podium, ale co tam  :police:
« Ostatnia zmiana: Styczeń 11, 2016, 13:21:45 wysłana przez Robak85 »

Offline gienek85

• Moderator Działu
  • *
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 15.10.2011r.
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 11, 2016, 16:34:09 »
Tak wywalić wszystkich to juz następnego sezonu w  ogóle nie będzie, szymon miał jakieś przejsciowe problemy ze sprzętem i ma  zagrac w przyszłym sezonie podobnie bulin, natomiast szczodrak do niedawana systematycznie rozgrywał mecze. W.w gracze rozegrali sporą część sezonu , oczywiscie można ich usunąc i jeszcze kilku dorzucić i mozecie zapomniec o kolejnym sezonie, nie tędy droga moim zdaniem

Offline KozioR

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 27.12.2009r.
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 11, 2016, 16:34:37 »
regulamin 6.6. W przypadku, gdy gracz dostanie walkowery w 1/3 spotkań to wszystkie jego mecze zostają zamieniane na walkowery.

Offline gienek85

• Moderator Działu
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 11, 2016, 16:35:16 »
a kto ma problem tylko robak oczywiście , inni nie kwestionują tych decyzji

Offline Martinso

• Prezes klubu
    • Status GG
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 11, 2016, 16:55:46 »

Wg mnie Ci co nie dokończyli ligi automatycznie spadają do 2ligi, i dać awansować tym co zajęli wyższe miejsca w 2lidze, bez żadnych baraży..
Szumonplkd jest wyzej w tabeli niz mariano, ale mariano rozegral caly sezon i to on powinien zostac w 1lidze, a karą dla Szymona jest automatycznie 2liga jezeli dopuści sam admin. I tu jeszcze 1sprawa rzuca sie, jezeli Ci gracze dostaja ultimatum i nie dostaja bana na 3miesiace to innym graczom którym taka kara została nałożona są pokrzywdzeni troche np gracz abc z tego co widzialem.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 11, 2016, 16:58:59 wysłana przez Martinso »

Offline pawelek1988

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Na forum od: 08.10.2015r.
    • Status GG
  • Gram w: Pro Evolution Soccer 2016
« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 11, 2016, 18:14:47 »
jestem za tym co martinso napisal a gracz poszkodowany najbardziej pes34 do wo we wszystkich meczach bo nie mail czasu zagrac

Offline gienek85

• Moderator Działu
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 11, 2016, 19:59:09 »
Pomysł martinso jak najbardziej do przyjęcia

Offline pawelek1988

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Na forum od: 08.10.2015r.
    • Status GG
  • Gram w: Pro Evolution Soccer 2016
« Odpowiedź #9 dnia: Styczeń 12, 2016, 09:02:10 »
ale za nie rozgrywanie powinni dostac bana jak pes34 ktory napisal ze nie mam czasu bo obowiazki wiec jak on dostal bana to gracze ktorzy nie dokonczyli tez powinni szymon nie  gral polowy sezony i najlepiej na tym wyszedl widac ze niegranie sie oplaca
« Ostatnia zmiana: Styczeń 12, 2016, 09:12:00 wysłana przez pawelek1988 »

8BITS-Chudy

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: Styczeń 12, 2016, 11:14:17 »
regulamin 6.6. W przypadku, gdy gracz dostanie walkowery w 1/3 spotkań to wszystkie jego mecze zostają zamieniane na walkowery.

1.2. Sprawami organizacyjnymi zajmują się opiekunowie rozgrywek.
4.5. Celem ligi jest zapewnienie dobrej zabawy dla jej uczestników oraz smaku sportowej rywalizacji.

Następny sezon się jeszcze nie zaczął więc pozwólcie nam zajmować się sprawami organizacyjnymi. Wy macie czerpać przyjemność z rozgrywania meczy ligowych/PD/TD oraz innych pucharów. Regulamin powstał już jakiś czas temu i wg nas są tam niedociągnięcia ,które będziemy chcieli zmienić. Oczywiście potrzebujemy na to troszkę czasu ,dlatego czasami sugerowanie się regulaminem nie zawsze miałoby sens.
Oczywiście skoro gracze w/w deklarują się rozgrywać mecze w następnym sezonie to jeżeli gienek uważa ,że się z tego wywiążą to dlaczego nie dać im szansy? Jeżeli było to pisanie na odczepnego ,to na pewno zostaną wyciągnięte konsekwencje ,również w kolejnej odsłonie pesa.
p.s Robak policja ma również taryfikatory i nie zawsze tego przestrzegają  (jeżeli wiesz co mam namyśli :) ).

eidt:
proszę nie pisać w tym temacie zbędnych rzeczy bo będę usuwał posty.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 12, 2016, 12:45:33 wysłana przez 19chudy23 »

Offline Robak85

• Piłkarz ekstraklasy
  • Autor wątku
« Odpowiedź #11 dnia: Styczeń 12, 2016, 14:23:49 »
Admini, ale o czym Wy piszecie? Koleś dostał 14 wo, więc otrzymuje je w wszystkich meczach. Albo robicie coś porządnie, albo nie róbcie nic!!! W takim razie po co Gienek wymyśliłeś jakieś zasady dotyczące wo, skoro kilka tygodni później ich nie realizujesz?!!! Śmiech na maksa. Albo jesteś konsekwentny, albo odpuść sobie i ktoś inny zrobi to jak należy.

Sam napisałeś, że ludzie którzy rezygnują dostają walkowery, a ban będzie rozpatrywany indywidualnie!!! Więc, nie bardzo rozumiem gdzie widzisz problem. Dajesz im walkowery i spadają na ostatnie miejsca, a bana im nie dajesz, bo np mieli problem z kompem. Jedno z drugim się nie wyklucza i będą mogli grać w kolejnym sezonie.

Troszkę konsekwencji, bo zaczynacie sobie każdy przypadek rozpatrywać indywidualnie, a jeśli chodzi o takie sprawy jak walkowery należy każdego traktować równo!!!  :police:

Widzę, że Adminom pesleague zagląda strach w oczy, że za chwilę pozostanie jedna liga. Kiedy Wy zrozumiecie, że nie liczy się ilość, a jakość. Lepiej mieć jedną ligę, a nie kilka, gdzie połowa ludzi nie rozgrywa meczy?!!! Nie grają to ich żegnamy i tyle w temacie!!!

Jak widać nie tylko mi się to nie podoba.  :police:
« Ostatnia zmiana: Styczeń 12, 2016, 14:39:16 wysłana przez Robak85 »

8BITS-Chudy

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: Styczeń 12, 2016, 14:51:11 »
Admini, ale o czym Wy piszecie? Koleś dostał 14 wo, więc otrzymuje je w wszystkich meczach. Albo robicie coś porządnie, albo nie róbcie nic!!! W takim razie po co Gienek wymyśliłeś jakieś zasady dotyczące wo, skoro kilka tygodni później ich nie realizujesz?!!! Śmiech na maksa. Albo jesteś konsekwentny, albo odpuść sobie i ktoś inny zrobi to jak należy.

Sam napisałeś, że ludzie którzy rezygnują dostają walkowery, a ban będzie rozpatrywany indywidualnie!!! Więc, nie bardzo rozumiem gdzie widzisz problem. Dajesz im walkowery i spadają na ostatnie miejsca, a bana im nie dajesz, bo np mieli problem z kompem. Jedno z drugim się nie wyklucza i będą mogli grać w kolejnym sezonie.

Troszkę konsekwencji, bo zaczynacie sobie każdy przypadek rozpatrywać indywidualnie, a jeśli chodzi o takie sprawy jak walkowery należy każdego traktować równo!!!  :police:

Widzę, że Adminom pesleague zagląda strach w oczy, że za chwilę pozostanie jedna liga. Kiedy Wy zrozumiecie, że nie liczy się ilość, a jakość. Lepiej mieć jedną ligę, a nie kilka, gdzie połowa ludzi nie rozgrywa meczy?!!! Nie grają to ich żegnamy i tyle w temacie!!!

Jak widać nie tylko mi się to nie podoba.  :police:

gdybyśmy mieli rozpatrywać jakieś wnioski indywidualne to myślę ,że byłbyś w tej grupie.

Offline Martinso

• Prezes klubu
    • Status GG
« Odpowiedź #13 dnia: Styczeń 12, 2016, 15:54:15 »
Płacz dalej Robak płacz, powiedz mi co Ci da jak wyczyszczą im mecze ligowe do WO? Czy to coś zmieni?

Offline Artur 7

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.07.2010r.
  • La Magia del Futbol
    • Status GG
« Odpowiedź #14 dnia: Styczeń 12, 2016, 16:29:42 »
Robak, masz swoją ligę, to się zajmij nią, bo tu od paru lat tylko problemy masz jakieś... ;) Co się będziesz złościł... :P
" border="0" border="0

Offline Robak85

• Piłkarz ekstraklasy
  • Autor wątku
« Odpowiedź #15 dnia: Styczeń 12, 2016, 17:41:08 »
gdybyśmy mieli rozpatrywać jakieś wnioski indywidualne to myślę ,że byłbyś w tej grupie.

Jak widać nie jestem sam żądając równego traktowania wszystkich graczy. Niestety forum jest słabo rozpowszechnione i właśnie dzięki temu mało ludzi się tu wypowiada...

Jak widać Adminom są nie na rękę osoby, które oczekują równego traktowania wszystkich graczy. Skoro nie jest Wam to na rękę, to zróbcie regulamin, w którym napiszecie, że walkowery rozdajecie wg własnego widzi misie i wtedy jeśli będziecie mieli kaprys to dacie komuś walkowery we wszystkich meczach, a innemu w kilku, bo jak to można interpretować nie będzie ludzi do gry w kolejnym sezonie... Buahahahahahaha...

Płacz dalej Robak płacz, powiedz mi co Ci da jak wyczyszczą im mecze ligowe do WO? Czy to coś zmieni?

Zmieni to tyle, że każdy gracz, który nie dograł do końca sezonu i otrzymał 14 walkowerów zostanie równo potraktowany.

Robak, masz swoją ligę, to się zajmij nią, bo tu od paru lat tylko problemy masz jakieś... ;) Co się będziesz złościł... :P

Ty nigdy nie miałeś swojej ligi, więc rozumiem, że zazdrościsz... Ciebie nikt tu nie lubi, wielokrotnie o tym się przekonałeś m. in. przy przyznawaniu Oscarów - wygrałeś w kategorii NAJWIĘKSZY NAPINACZ NA FORUM :) Zajmujesz w tym momencie stanowisko - NIKT, więc nie udzielaj się :)

Pofatygowałem się i sprawdziłem co by się wydarzyło, gdyby trzej w/w gracze otrzymali walkowery we wszystkich meczach. Pewnie Martinso też to sprawdził po tym jak poruszyłem ten temat  ;) Przeliczył pewnie z 2 razy i wie, że i tak by wygrał ligę, ale dla innych przedstawię (liczyłem tylko czołówkę) 8)

1. Martinso - aktualnie 111 (+ 2 pkt za mecz z Bulinem) = 113
2. Kondzior - aktualnie 107 (+ 3 pkt za mecz z Szymonem) = 110
3. Robak - aktualnie 94 (nic się nie zmienia) = 94
4. Gienek - aktualnie 85 (+ 2 pkt za mecz z Bulinem i + 2 pkt za mecz ze Szczodrakiem) = 89 --- awans o 1 pozycję
5. Spartacus - aktualnie 85 (+ 2 pkt za mecz ze Szczodrakiem) = 87 --- spadek o 1 pozycję
6. Kozior - aktualnie 78 (+ 3 pkt za mecz z Szymonem i + 3 pkt za mecz z Bulinem i + 2 pkt za mecz ze Szczodrakiem) = 86 --- awans o 1 pozycję
7. chudy - aktualnie 79 (nic się nie zmienia) = 79 --- spadek o 1 pozycję

Troszkę rozumiem dlaczego Chudy nie chce poprzeć pomysłu z walkowerami za wszystkie mecze w/w graczy, bo spadnie o 1 pozycję... Niestety będzie musiał w swoim CV zmienić miejsce, a wtedy nie będzie miał się czym chwalić haha... Żarcik  :police:

Najwięcej zyskałby Mariano, który nie dość, że dograł cały sezon do końca, to jeszcze otrzymałby kilka, jeśli nie kilkanaście punktów i awansował o kilka pozycji w tabeli :)
« Ostatnia zmiana: Styczeń 12, 2016, 18:14:42 wysłana przez Robak85 »

8BITS-Chudy

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: Styczeń 12, 2016, 19:12:27 »
Jak widać nie jestem sam żądając równego traktowania wszystkich graczy. Niestety forum jest słabo rozpowszechnione i właśnie dzięki temu mało ludzi się tu wypowiada...

Jak widać Adminom są nie na rękę osoby, które oczekują równego traktowania wszystkich graczy. Skoro nie jest Wam to na rękę, to zróbcie regulamin, w którym napiszecie, że walkowery rozdajecie wg własnego widzi misie i wtedy jeśli będziecie mieli kaprys to dacie komuś walkowery we wszystkich meczach, a innemu w kilku, bo jak to można interpretować nie będzie ludzi do gry w kolejnym sezonie... Buahahahahahaha...

Zmieni to tyle, że każdy gracz, który nie dograł do końca sezonu i otrzymał 14 walkowerów zostanie równo potraktowany.

Ty nigdy nie miałeś swojej ligi, więc rozumiem, że zazdrościsz... Ciebie nikt tu nie lubi, wielokrotnie o tym się przekonałeś m. in. przy przyznawaniu Oscarów - wygrałeś w kategorii NAJWIĘKSZY NAPINACZ NA FORUM :) Zajmujesz w tym momencie stanowisko - NIKT, więc nie udzielaj się :)

Pofatygowałem się i sprawdziłem co by się wydarzyło, gdyby trzej w/w gracze otrzymali walkowery we wszystkich meczach. Pewnie Martinso też to sprawdził po tym jak poruszyłem ten temat  ;) Przeliczył pewnie z 2 razy i wie, że i tak by wygrał ligę, ale dla innych przedstawię (liczyłem tylko czołówkę) 8)

1. Martinso - aktualnie 111 (+ 2 pkt za mecz z Bulinem) = 113
2. Kondzior - aktualnie 107 (+ 3 pkt za mecz z Szymonem) = 110
3. Robak - aktualnie 94 (nic się nie zmienia) = 94
4. Gienek - aktualnie 85 (+ 2 pkt za mecz z Bulinem i + 2 pkt za mecz ze Szczodrakiem) = 89 --- awans o 1 pozycję
5. Spartacus - aktualnie 85 (+ 2 pkt za mecz ze Szczodrakiem) = 87 --- spadek o 1 pozycję
6. Kozior - aktualnie 78 (+ 3 pkt za mecz z Szymonem i + 3 pkt za mecz z Bulinem i + 2 pkt za mecz ze Szczodrakiem) = 86 --- awans o 1 pozycję
7. chudy - aktualnie 79 (nic się nie zmienia) = 79 --- spadek o 1 pozycję

Troszkę rozumiem dlaczego Chudy nie chce poprzeć pomysłu z walkowerami za wszystkie mecze w/w graczy, bo spadnie o 1 pozycję... Niestety będzie musiał w swoim CV zmienić miejsce, a wtedy nie będzie miał się czym chwalić haha... Żarcik  :police:

Najwięcej zyskałby Mariano, który nie dość, że dograł cały sezon do końca, to jeszcze otrzymałby kilka, jeśli nie kilkanaście punktów i awansował o kilka pozycji w tabeli :)

Akurat moje miejsce nie ma tutaj żadnego znaczenia bo prawdopodobnie w przyszłym sezonie zrobimy tylko jedną ligę. Jeżeli chodzi o regulamin to tak jak napisałem wyżej mamy zamiar go zmienić ,żeby uniknąć bezsensownych dyskusji. Jeżeli gienek postanowił nie zmieniać wyników to powinieneś to uszanować bo nikt z nas nie pobiera za to pieniędzy ,a gra powinna być przyjemnością ,a nie wytykaniem cudzych błędów.
Gdybyśmy przed sezonem napisali ,że miejsca np. 1-10 itd są premiowane dodatkowymi pkt ,czy innymi nagrodami to Twoje pretensje byłyby uzasadnione ,ale w tym przypadku nie widzę powodu dla którego gienek miałby teraz cofać się o 42 kolejki bo sobie tego życzysz.
Równie dobrze można było wygrać te mecze i te punkty byłyby zdobyte w prawidłowy sposób i dyskusji by nie było ,ale niestety zawsze ktoś się wykruszy w trakcie sezonu przez co mamy później takie dyskusje.
Wracając do regulaminu w I sezonie z tego co wiem grałeś Bayernem i nie wspominałeś ,że jest tam napisane o 2 wykluczeniach ,ponieważ my (opiekunowie) w newsie napisaliśmy tylko o jednym wykluczeniu. Dlaczego wtedy zaciekle nie upierałeś się ,że powinniśmy wykluczyć 2 zawodników bo regulamin tak mówi?
Oczywiście mieszkamy w takim kraju ,że nigdy nikomu nie dogodzimy ,ale do tego zdążyłem przywyknąć. Fajnie ,że czytacie regulamin ,ale gdybyśmy mieli sztywno się tego trzymać to dawno niektórzy gracze otrzymaliby bany za drobne wykroczenia ,a nie o to tutaj chodzi.

Offline gienek85

• Moderator Działu
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: Styczeń 12, 2016, 19:41:16 »
Robak mam do ciebie pytanie ! czemu spośród kilkunastu osób tu grających tylko ty masz wieczne problemy??,po drugie jak zauważyleś sprawę banów również traktowałem indywidualnie, dlatego dostałes bana na 3 dni a nie 14, dlaczego wtedy nie pisałes , ze nie stosuje się do regulaminu, chciałbym ujrzeć odpowiedz w tej sprawie. Zótej kartki do profilu także nie otrzymales
« Ostatnia zmiana: Styczeń 12, 2016, 19:45:30 wysłana przez gienek85 »

Offline gienek85

• Moderator Działu
  • *
« Odpowiedź #18 dnia: Styczeń 12, 2016, 19:52:48 »
Tak poza powyższym postem, gdyby tak się przyjrzeć graczowi Robak swobodnie mogę z pełną odpowiedzialnością stwierdzić, iż także nie stosujesz się do obowiązującego regulaminu, mianowicie chodzi o pkt 1.6. tj. Osoby psujące atmosferę i zakłócające grę innym graczom bedą usuwane z ligi i banowane na ligowym pokoju oraz kanale IRC. Wiele osób skarży się na twoje zachowanie, a co za tym idzie zdecydowanie psujesz atmosferę panującą wśród graczy pesleague.pl i podkreślam nie jest to tylko moja opinia ale znacznej ilości graczy.

Offline Robak85

• Piłkarz ekstraklasy
  • Autor wątku
« Odpowiedź #19 dnia: Styczeń 12, 2016, 20:23:53 »
Akurat moje miejsce nie ma tutaj żadnego znaczenia bo prawdopodobnie w przyszłym sezonie zrobimy tylko jedną ligę. Jeżeli chodzi o regulamin to tak jak napisałem wyżej mamy zamiar go zmienić ,żeby uniknąć bezsensownych dyskusji. Jeżeli gienek postanowił nie zmieniać wyników to powinieneś to uszanować bo nikt z nas nie pobiera za to pieniędzy ,a gra powinna być przyjemnością ,a nie wytykaniem cudzych błędów.
Gdybyśmy przed sezonem napisali ,że miejsca np. 1-10 itd są premiowane dodatkowymi pkt ,czy innymi nagrodami to Twoje pretensje byłyby uzasadnione ,ale w tym przypadku nie widzę powodu dla którego gienek miałby teraz cofać się o 42 kolejki bo sobie tego życzysz.
Równie dobrze można było wygrać te mecze i te punkty byłyby zdobyte w prawidłowy sposób i dyskusji by nie było ,ale niestety zawsze ktoś się wykruszy w trakcie sezonu przez co mamy później takie dyskusje.
Wracając do regulaminu w I sezonie z tego co wiem grałeś Bayernem i nie wspominałeś ,że jest tam napisane o 2 wykluczeniach ,ponieważ my (opiekunowie) w newsie napisaliśmy tylko o jednym wykluczeniu. Dlaczego wtedy zaciekle nie upierałeś się ,że powinniśmy wykluczyć 2 zawodników bo regulamin tak mówi?
Oczywiście mieszkamy w takim kraju ,że nigdy nikomu nie dogodzimy ,ale do tego zdążyłem przywyknąć. Fajnie ,że czytacie regulamin ,ale gdybyśmy mieli sztywno się tego trzymać to dawno niektórzy gracze otrzymaliby bany za drobne wykroczenia ,a nie o to tutaj chodzi.

Że co?  ;D Chudy nie potrafisz merytorycznie rozmawiać, więc piszesz o jakichś tam wykluczeniach. Z tego co pamiętam dla najlepszych drużyn było po 1 wykluczeniu. Wieeelu graczy grało Bayernem, Realem i innymi Barcelonami i każdy wykluczał 1 gracza. Nie bardzo kumam o co Tobie teraz chodzi?

Robak mam do ciebie pytanie ! czemu spośród kilkunastu osób tu grających tylko ty masz wieczne problemy??,po drugie jak zauważyleś sprawę banów również traktowałem indywidualnie, dlatego dostałes bana na 3 dni a nie 14, dlaczego wtedy nie pisałes , ze nie stosuje się do regulaminu, chciałbym ujrzeć odpowiedz w tej sprawie. Zótej kartki do profilu także nie otrzymales

Ja mam problemy, bo chcę żebyś rzetelnie podchodził do sprawy? Kabaret  :) Od dawien dawna było tutaj tak, że jedni dostawali za obrazę bana na x czasu, a inni na y czasu. Podjąłeś taką, a nie inną decyzję, więc dlaczego miałem mieć o to pretensje? Kto normalny pisałby do Admina o dłuższy termin bana? Rozbawiłeś mnie tym swoim wywodem :) Gdybyś dał mi bana na tyle co Pawelek to bym dostał i tyle.

Tak poza powyższym postem, gdyby tak się przyjrzeć graczowi Robak swobodnie mogę z pełną odpowiedzialnością stwierdzić, iż także nie stosujesz się do obowiązującego regulaminu, mianowicie chodzi o pkt 1.6. tj. Osoby psujące atmosferę i zakłócające grę innym graczom bedą usuwane z ligi i banowane na ligowym pokoju oraz kanale IRC. Wiele osób skarży się na twoje zachowanie, a co za tym idzie zdecydowanie psujesz atmosferę panującą wśród graczy pesleague.pl i podkreślam nie jest to tylko moja opinia ale znacznej ilości graczy.

Psuję atmosferę, bo prowadzę dyskusję, która nie jest Wam na rękę na forum? :) Buahahahaha... Śmiech na sali... Jeśli są inne przykłady mojego niedobrego zachowania to bardzo chętnie bym je poznał. Ciekawe co wymyślisz :)

Gienek to wytłumacz wszystkim graczom dlaczego wtedy wydałeś mega oświadczenie, do którego się nie stosujesz?

Postanowiłem zając zdecydowane stanowisko w sprawie rezygnacji graczy z ligi. Tak więc z uwagi na duże wątpliwości tj. wpisywanie tylko części WO, decyzja zostaje zmieniona i każdy kto rezygnuje, bądź nie rozgrywa mecze dostaje WO we wszystkich meczach i bana na 3 miesiące. Decyzja jest taka ponieważ każdy sobie rezygnuje jak mu się podoba, następnie gra mecz w p/t, decyzja jest ostateczna i nie odwołalna.

ps. Niektórzy sami się tego domagali tak jak mcz oto cytat"Hej powinienes dac mi wo ze wszytkich meczow nawet tych rozegranych  zawsze tak bylo" - zawsze był też ban, więc prośba kolegi została uwzględniona.

Co do banów w tamtym wątku napisałeś, że będą rozpatrywane indywidualnie, bo jak wiadomo, każdemu może się coś przydarzyć w życiu i wrzucanie wszystkich do jednego worka byłoby niezbyt fajne.

Po co w takim podjąłeś decyzję o walkowerach we wszystkich meczach, skoro niecały miesiąc później tego nie przestrzegasz? Ustosunkuj się do tego i odpowiedz po co wprowadzałeś ludzi w błąd skoro i tak robisz co się Tobie podoba, a nie to co ustaliłeś i zakończmy tą dyskusję, bo jak wiadomo będziemy pisać jeszcze kilka dni, a i tak będziecie na siłę wyskakiwać z jakimiś żenującymi tematami wykraczającymi poza dyskusję na temat walkowerów.  :police:
« Ostatnia zmiana: Styczeń 12, 2016, 20:36:58 wysłana przez Robak85 »

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #19 dnia: Styczeń 12, 2016, 20:23:53 »