Jak się coś tworzy, to udziela się pomocy ludziom, którzy mają z tym problem, przynajmniej ja wyznaje taką zasadę jak się za coś biorę. A jak ludzie pytają po 10 razy o jedno i to samo, tzn. że trzeba "to" wyszczególnić tak, żeby każdy widział. A nie jak pytanie pada po raz N-ty, ignorować i mieć człowieka w dupie.
A z tego co widzę poziom i "poczutka" ludzi udzielających się na tym forum sprowadza się do tego, że nie potrafią nawet czytać ze zrozumieniem. Czy ja napisałem gdzieś, że chce grać online na piracie? Oficjalne update od KONAMI w poprzednich wersjach można było pobrać bezpośrednio z gry lub były zawarte w paczkach z patchami. Nawet nikt nie raczył podpowiedzieć skąd można je pobrać ręcznie. Ale do wyzywania już pretendenci są.
I bardzo dobrze, że to Twój przedostatni patch, bo jak wcześniej ludziom pomagałeś, teraz masz co raz bardziej wyjebane. A jak nie masz zamiaru pomagać osobom, które korzystają z pirata, to to też powinno być zawarte w wątku tytułowym.
A i jak coś to pisze się "tępa". Tempa to jest dopełniacz liczby pojedynczej wyrazu tempo. Trzeba w końcu skończyć to gimnazjum.