walcott brak tatuażu
nie wymieniaj po kolei kto nie ma bo takich będzie z 1000, wymieniaj tylko tych z białymi rękami, nie ma to nie ma, nie będę tego zmieniał i się bawił w to, jak się nie podobają tatuaże to powiedzcie i usunę je.
Stanek, wywal* te tatuaże całkowicie z patcha i problemy znikną, już irytujący robi się temat tatuaży a przede wszystkim jest wielu zawodników z zniekształconymi mordami przez te tatuaże, nie pamiętam którzy ale wystarczy wziąć w wyszukiwarce wszystkich zawodników w wieku do 21 lat od najwyższego overala i kilku od razu będzie.
to wina pliku Gadboards
i co z tym plikiem usunąć go czy co ?? W update 5.02 jest to poprawione.
ja nie mam ani jednego zniekształconego zawodnika
Stanek pytanko , czy dałbyś obecne twarze do Ac Milan, typu Borini, Calhanoglu, Bonucci, Bonaventura, oraz inne twarze do Atlectico
Dzięki Stanek że tam zwróciłeś uwagę na De Tomasa i transfer zrobiłeś do Realu i zmieniłeś twarz ale u mnie on ma twarz Giovinco nie wiem jak u innych także jak byś mógł a druga sprawa zauważyłem Bolton u mnie ma stroje Blackburn Rovers
Pasowałoby:- dodać rękawice (wcześniej były, w 5.02 nie ma)- zmienić Ramosowi rękawy na długie zachowując przy tym tatuaże (jeśli to możliwe)- dodać tatuaże Neymarowi- dodać nowe piłkiPiszę co możesz zrobić, nie musisz, żeby nie było że jakieś rozkazy daje. To proste prośby.
Stanek mniejsza o te tatuaze, jesli moglbys to bylbym wdzieczny za nowe twarze te aktualne dla zawodnikow Milanu , Atletico , z innych rzeczy jakie zauwazylem to ze na niektorych stadionach zawodnicy nie wychadza z tuneli tylko przechodza przez plotki podczas wyjscia na murawe tak jest na Estadio Vicente Calderon to stary obiekt Atletico bo teraz maja nowy obiekt .Jest mniejsza ilosc rekawic ale to zapewne dodasz w piatek na update 😌
rekawice dodam, nie da się Ramosa, nie da się Neymarowi, piłki są nike i bundesliga reszty jeszcze nie zrobił
mówisz że się nie da jakoś ja mam tatuaże u neymara i nowy fryz
Po aktualizacji dalej po meczu ładuje beż końca