a chcesz ten link do tatoo 402 tatuaże REJESTRACJA lub LOGOWANIEłap tatuaże
nie wszystkie tatoo packi idzie dołożyć do sidera, potrzebuje całe info o tym dodatku.
te nie działają... i neymar stary
Witam mam zainstalowanego patcha i wszystko fajnie mi się zainstalowało i działa tylko jest jeden problem bo jak chce zagrać w meczyka to mi się przed meczem kreci kolko cały czas i nie chce się włączyć mecz co mam zrobić proszę o pomoc
Działa mi już bo miałem ustawiony scoreboard g-style laliga santender i nie działo a jak ustawiłem na scoreboard LaLiga to działa tylko problem jest taki jak uruchamiam la liga patch selector i tez sider to nie którzy piłkarze maja białe ręce i nogi np. messi, suarez, ozil itd co to ma być jak wszystko dobrze zainstalowałem A jak uruchamiam La Liga patch.exe to nie bez problemu nie ma białych rąk i nóg.
Witam, ja wkleiłem też ten plik ale na gimenez z Atletico jest biały nadal, na dodatek pozmieniały się twarze Fabregas, Bonucci, Suso też biały, a jak samemu się przenosi Bonucciego z juve na Milan to znika twarz
Stanek tattoo Paulinho Rafinha Digne Wasilewski Aubameyang do poprawy bo w ogóle nie mają
wam też się wiesza mecz na stadionie Chievo?