@Bbolek83Siemka, mam pytanko, czy można zrobić tak zeby w lidze jak sie gra np z kolega Lige Hiszpanska, to zeby byly puchary spadki itd? bo jak sie gra samemu to wszystko jest, a jak z kolega 1 lige to nie ma
nie czaje musisz grac w master league bo w innym przypadku sie nie da tak zrobić to są struktury gry stworzone przez konami nie wiem nawet jak to wygląda a pewno jak już by się dało to strasznie czasochłonne aby pliki sprawdzać które to które i co znaczy każdy bajt:P tak że nie ma szans na zrobienia tak żeby były spadki i puchary tylko master league to Ci gwarantuje
Wlasnie mi chodzi jak tryb ligi w głownym menu, to jak grasz sam to masz spadki puchary itp. a jak już z kolega np ja bayern o real to juz nie ma hehe
moze dlatego ze bayern z innej ligi a real z innej hehe niecwiemvnie gralem tak nigdy
Beda nowe stroje na nowy sezon? jak tak to kiedy?;P I jak zwiekszyc zawodnikowi rzuty wolne, jak sie to nazywa?
nie stety nie bede miał czasu zeby szukać po necie nowych kitsów na sezon nadchodzący jak ktoś może poszukać dla wszystkich drużyn strojów to dawać znać mogę je póżniej wrzucić do patcha place kicking, kicking power to sa parametry dla rzutów wolnych
Ja mogę poszukać tylko nie wiem jak, jakies pliki to musza być czy coś?;p
najlepiej takie REJESTRACJA lub LOGOWANIE dla pc
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Tu masz chyba wszystkie
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmasz tutaj te stroje co znalazłem i co dało się pobrać daj znac czy dobrze
no super tylko jeszcze reszty poszukaj i się zrobi aktu z nowymi kitsami
Reszty co masz na myśli? bo nie wiem gdzie juz szukac xd REJESTRACJA lub LOGOWANIE Masz tu dodane nowe i poprawione z realu. OM-Olimp Marsylie jak co;D bede ci wrzucał nowe stroje jak tylko beda do sciągniecia, a narazie chyba mozesz juz je wrzucic?
Mógłby ktoś podrzucić jakąś stronkę ze statystykami piłkarzy Lotto Ekstraklasy? Na pesstatsdatabase jest tylko część zawodników. Chciałem sobie zrobić ligę Polską na ps3 a nie mogę znaleźć statystyk. Jakby ktoś coś wiedział i chciałby mi to udostępnić... byłbym bardzo wdzięczny.
Witam nie mam edit gdzie go mozna pobrac