0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
thx fajnie ze sobie poradziłes prosto i szybko hege
Wgrałem jakiś i du... Jak są herby nie ma nazw jak sa nazwy nie ma herbu nie wiem co nie tak. Moze jakis polak zrobil wtedy szybciej dojdę jak to zrobić
bbolek83, Polska - Szwecja, ćwierćfinał Mistrzostw Europy, znowu to samo, ładuje się i ładuje, nie idzie dalej. Mam pobrane wszystkie najnowsze pliki.
z data 13.12 stadiony też bo był jeszcze jeden mały błąd w wersji 12.11
tak, wczoraj pobierałem :-)
wow to akcja hheheheh nie wiesz jaki stadion ??
nie wiem, :-) ćwierćfinał ME to był, tyle wiem xD a skąd pewność że to problem ze stadionem jakimś?
a dasz rade sprawdzić zaraz zrobię nowy plik bo chyba coś znalazłem ??
hehh już nic nie zrobisz a wgrywałeś mojego zobacz
Dokladnie, swietna robota, wszystko dziala i w koncu sa transfery:) Mam tylko takie jedno pytanie, czy daloby rade ogarnac dodatkowy, trzeci stroj dla reprezentacji Polski, caly bialy? Nie wiem czy to duzo roboty czy nie ale bylby to fajny dodatek:)
Mam jednąuwagę do patcha ale taka mała ponieważ przy wiybieraniu stadionów na schallke stadion jest zdjęcie stadionu santaigo bernabeu
bbolek83, pobrałem wczorajsze uaktualnienie stadionów, jak coś zauważę to dam znać, póki co odpukać nic się nie dzieje.
Mam problem odpaliłem puchar rossia 2018 mecz albania - walia i mecz się ładuje ładuje i końca nie widać czemu?
pobraleś nowe stadiony?? z data 19 ty