Witam wszystkich forumowiczów serdecznie naszego forum, jak i starych tak i tych młodszych.
Jak wiadomo, dość długo mnie nie było tutaj aktywnym, jak miałem czas, to wchodziłem, sprawdzałem, co się dzieje (a dzieje się trochę mało, ale zawsze to coś), ale co tam powstałem jak Feniks z popiołów.
Niestety w tamtym sezonie Pes 2020 nie udało mi się ukończyć zrobienia Nieoficjalnego spolszczenia do E Footbal Pes 2020.
Korzystając trochę z wolnego czasu, postanowiłem, z powrotem powrócić do spolszczenia w tym roku oczywiście jak dobrze pójdzie, przygotowując spolszczenie na następny rok, myślą tą, że w następnym roku E Footbal Pes 2022 ma wyjść na nowym silniku (Zobaczymy, co z tego im wyjdzie).
Powracając do naszego spolszczenia, to mam jak na razie dobre plany jesteśmy na dobrej drodze, lecz plany zawsze się zmieniają, ale bądźmy dobrej myśli.
Okładka zastępcza = Okładka w trakcie realizacji, jak na razie nie mam pomysłu na okładkę, ale jak by ktoś był chętny pomóc zrobić okładkę, to czekam na priv Poniżej przedstawiam wam już kilka screenów z Nieoficjalnego Spolszczenia 2021 by kriss12.
WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE Nieoficjalne Spolszczenie E Footbal Pes 2021Już jest do pobraniaCo znajdziemy w najnowszym dziele kriss12
OD 75%-100% PRZETŁUMACZONE WSZYSTKIE TRYBY:
MYCLUB!
Tryb Kariery! (Powinno być 100%)
Zostań Legendą! (Powinno być 100%)
Puchary/ Liga! (Powinno być 100%)
Reszta pod spodem powinna być przetłumaczona w około 75% , na to już trochę mam mniej czasu teraz ale to co najważniejsze czyli kariera i legenda jest spolszczone
Porady!
Pomoc!
Trening!
Opcje!
Lobby Rywalizacji Zespołowej!
Lobby Meczu Towarzyskiego!
Turnieje Sieciowe!
Liga Sieciowa!
ponadto:
-Przetłumaczony Plan Gry, Ekran przedmeczowy, Ustawienia Padów i WSZYSTKO inne co dało się przetłumaczyć na nasz Ojczysty Język!
-Przetłumaczone nazwy kontynentów przy wyborze drużyn!
-Przetłumaczone wszystkie przepisy dotyczące pucharów, turniejów i lig.
-Przetłumaczone podpisy przy zapisach gry/ powtórek (Elapsed Time, Online, Scorer:)
-W pełni przetłumaczony dział ze zwodami (Na pauzie!)
-Formę bezosobową (z ang.) poprawiliśmy na formę osobową "Zarządzaj Zespołem, Możesz, Pamiętaj, Czy jesteś pewny? "
-POLSKIE MENU GŁÓWNE!
-SPOLSZCZENIE KOMPATYBLINE Z KAŻDYM PATCHEM I AKTUALIZACJĄ!
-Dodano najnowszy program dpfilelist !
DOWNLOAD Wersja do Crack offlinekriss12.cpk
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
Dpfilelist
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
JAK ZAINSTALOWAĆ SPOLSZCZENIE DO LIVECPKJeśli macie patch który ma w sider w folderze livecpk folder database to trzeba spolszczenie tylko wkleić do folderu
all.str
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
INSTRUKCJA TEKSTOWA WGRANIA SPOLSZCZENIA
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
JAK ZAINSTALOWAĆ SPOLSZCZENIE WGRANE DO DLC? Pobieramy plik i kopiujemy go do folderu DOWNLOAD. TyleWersja Data pack 5,0 do oryginalnej gry
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE W razie jakichkolwiek problemów pisać na priv lub w poście