Autor Wątek: Jak instalować korki...  (Przeczytany 13264 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline maciek_pl

  • Twórca Piłki Nożnej
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Paź 2005
  • location: warszawa
  • Wiadomości: 10960
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 12.10.2005r.
  • www.pesleague.pl
  • Gram w: ...
Jak instalować korki...
« dnia: Listopad 11, 2007, 21:40:16 »
Jak zainstalowac: Korki wrzucamy przez program GGS... Dajemy FILE --> open --> Pro Evolution Soccer 2008 --> img --> CV_0.img
Pozniej w CV_0.img szukamy pliku ktory mamy podmienic (np.unnamed_7497.bin) dajemy na niego prawym przyciskiem myszy i klikamy na "IMPORT FILE(s) OL FOLSER(s) by name..." Pozniej przechodzimy do folderu ze sciagnietymi koreczkami i zaznaczamy krore checmy wrzucic.
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2007, 22:53:51 wysłana przez maciek_pl »

Offline qfassi

  • Amator
  • *
  • Join Date: Lis 2007
  • location:
  • Wiadomości: 10
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 18.11.2007r.
Odp: Jak instalować korki...
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 20, 2007, 14:31:58 »
A mozna wrzucac obojetnie jakie korki pod obojetnie ktory unnamed z korkami?? Czy do kazdych bucikow jest odpowiedni unnamed?? Bo chcialem zaimportowac nowe nike legend te biale z niebieskim znaczkiem i czarnym jezykiem na unnamed_7495 i nie moge! :/ Please help!

Offline Matip125'

  • Były członek Załogi
  • *
  • Join Date: Lis 2007
  • location: LUBIN
  • Wiadomości: 3541
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 10.11.2007r.
  • تختسلف الأسعار حسب اللغة والموعد ومستوى
    • Status GG
    • www.surfujesz.pl
  • Gram w: PES 2013
Odp: Jak instalować korki...
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 20, 2007, 15:32:44 »
To wez poprostu zmien nazwe z unnamed_7495 np. nie wiem jak chcesz zamienic te z unnamed_7493 i bedzie wszystko gitara... Ja tez zmieniam sobie tylko nazwy... I sobie daje rozne korki gdzie tylko chce :P ha
« Ostatnia zmiana: Listopad 20, 2007, 15:36:45 wysłana przez matip125 »

Offline Arek1974

  • Junior
  • *
  • Join Date: Lis 2007
  • location:
  • Wiadomości: 90
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 30.11.2007r.
Odp: Jak instalować korki...
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 05, 2007, 18:11:04 »
No, z tymi korkami przez GGs to czasami nie takie proste. jak wrzucałem z takiego dużego zestawu korków (nie pamiętam, czyjego autorstwa), to co chwilę wyskakiwało mi cos po angielsku i korki nie chciały się podmienić (być moze chodziło o rozmiar pliku, ale nie znam anglika i nie zakumałem dokładnie).

Offline Matip125'

  • Były członek Załogi
  • *
  • Join Date: Lis 2007
  • location: LUBIN
  • Wiadomości: 3541
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 10.11.2007r.
  • تختسلف الأسعار حسب اللغة والموعد ومستوى
    • Status GG
    • www.surfujesz.pl
  • Gram w: PES 2013
Odp: Jak instalować korki...
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 05, 2007, 18:24:55 »
Moze poprostu chciales podmienic np. korki z oznakowane boots_7493.bin za boots_7494.bon - czy tam za inne... Zawsze muszi byc zgodnosc numeryczna... Jesli chcemy podmienic boots_7500.bin to dana para korkow tez musi miec nazwe boots_7500.bin :) Bo inaczej nici z podmiany ;)

Offline Dawid210

  • Trampkarz
  • *
  • Join Date: Lut 2008
  • location: Warszawa
  • Wiadomości: 53
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 02.02.2008r.
Odp: Jak instalować korki...
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 02, 2008, 21:37:36 »
Witam mam problem!!!
Gdy wybieram ten plik -CV_0.img - przez GGS (to nawet na filmik) powinno pokazać się pytanie...
A u mnie się nie pokazuje.
proszę o pomoc.
Moje gg-9025419

Offline Matip125'

  • Były członek Załogi
  • *
  • Join Date: Lis 2007
  • location: LUBIN
  • Wiadomości: 3541
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 10.11.2007r.
  • تختسلف الأسعار حسب اللغة والموعد ومستوى
    • Status GG
    • www.surfujesz.pl
  • Gram w: PES 2013
Odp: Jak instalować korki...
« Odpowiedź #6 dnia: Luty 02, 2008, 23:09:37 »
Witam mam problem!!!
Gdy wybieram ten plik -CV_0.img - przez GGS (to nawet na filmik) powinno pokazać się pytanie...
A u mnie się nie pokazuje.
proszę o pomoc.
Moje gg-9025419

Jak sie nic nie zapytalo, a po prawej stronie pokazaly sie te wszystkie pliki, to is ok ;)

Offline Dawid210

  • Trampkarz
  • *
  • Join Date: Lut 2008
  • location: Warszawa
  • Wiadomości: 53
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 02.02.2008r.
Odp: Jak instalować korki...
« Odpowiedź #7 dnia: Luty 03, 2008, 14:25:42 »
Jest jakiś patch który można zainstalować za pomocą GGS?

Offline PhD66

  • Amator
  • *
  • Join Date: Sty 2008
  • location:
  • Wiadomości: 1
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 20.01.2008r.
Odp: Jak instalować korki...
« Odpowiedź #8 dnia: Luty 18, 2008, 15:10:20 »
Cześć mam problem z kad mam wziasc ten program GGS lub jak by mi ktos podal pelna nazwe ... nie umiem go znalesc czy byłby ktos tak miły i dał by mi link na gg moje gg 1644128 ... xD z gory thx ;)
« Ostatnia zmiana: Luty 18, 2008, 15:17:09 wysłana przez PhD66 »

Offline Matip125'

  • Były członek Załogi
  • *
  • Join Date: Lis 2007
  • location: LUBIN
  • Wiadomości: 3541
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 10.11.2007r.
  • تختسلف الأسعار حسب اللغة والموعد ومستوى
    • Status GG
    • www.surfujesz.pl
  • Gram w: PES 2013
Odp: Jak instalować korki...
« Odpowiedź #9 dnia: Luty 18, 2008, 15:51:29 »
Cześć mam problem z kad mam wziasc ten program GGS lub jak by mi ktos podal pelna nazwe ... nie umiem go znalesc czy byłby ktos tak miły i dał by mi link na gg moje gg 1644128 ... xD z gory thx ;)

REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline Peperlinho

  • Amator
  • *
  • Join Date: Mar 2008
  • location:
  • Wiadomości: 1
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 04.03.2008r.
Odp: Jak instalować korki...
« Odpowiedź #10 dnia: Kwiecień 10, 2008, 16:32:37 »
A gdzie moge znaleść AFS EXPLORER naprawde już szukam nie wiem ile i nie znalazłem  :-[

Offline Morgaz911

  • II - ligowiec
  • ***
  • Join Date: Cze 2008
  • location: Sieć
  • Wiadomości: 307
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 01.06.2008r.
Odp: Jak instalować korki...
« Odpowiedź #11 dnia: Czerwiec 01, 2008, 20:54:32 »
Mam pytanie..
jakie pilki kopiować  boots czy ten unnamed ?


Bo gdy podmianiam boots to za 1 razem jest ok, a gdyz podmieniam inny plik boots too program się zacina i gdy z niego wyjde PES już mi się nie uruchamia  :(

Czyli mogę podmienić 1 korki  :-\

Coo zrobić żebym mogł podmienić kilka par korków ??? a nie tylko jedna pare,,

Offline Matip125'

  • Były członek Załogi
  • *
  • Join Date: Lis 2007
  • location: LUBIN
  • Wiadomości: 3541
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 10.11.2007r.
  • تختسلف الأسعار حسب اللغة والموعد ومستوى
    • Status GG
    • www.surfujesz.pl
  • Gram w: PES 2013
Odp: Jak instalować korki...
« Odpowiedź #12 dnia: Czerwiec 01, 2008, 21:05:35 »
Boots_numer.bin - GGS
Unnamed_numer.bin - AFS



REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline Morgaz911

  • II - ligowiec
  • ***
  • Join Date: Cze 2008
  • location: Sieć
  • Wiadomości: 307
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 01.06.2008r.
Odp: Jak instalować korki...
« Odpowiedź #13 dnia: Czerwiec 02, 2008, 13:11:40 »
Instrukcjaa wporzoo  ;D

tylko że jak sciagłem kilka korków to w nich nie ma plików unnamed tylko są boots .

Offline Matip125'

  • Były członek Załogi
  • *
  • Join Date: Lis 2007
  • location: LUBIN
  • Wiadomości: 3541
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 10.11.2007r.
  • تختسلف الأسعار حسب اللغة والموعد ومستوى
    • Status GG
    • www.surfujesz.pl
  • Gram w: PES 2013
Odp: Jak instalować korki...
« Odpowiedź #14 dnia: Czerwiec 02, 2008, 13:15:02 »
To zaden problem:

(PLIK O NAZWIE UNNAMED... .bin) / prawym / zmien nazwe / i wpisujesz jaki tam chcesz podmienic np. boots_7493.bin

Offline Morgaz911

  • II - ligowiec
  • ***
  • Join Date: Cze 2008
  • location: Sieć
  • Wiadomości: 307
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 01.06.2008r.
Odp: Jak instalować korki...
« Odpowiedź #15 dnia: Czerwiec 02, 2008, 14:02:37 »
Ok wszystko się zgadza.. gdy zmienie nazwe i podmienie jest o k ;D

alee gdy podmieniam już 2 pare korków  przez Game Graphic Studio too ten program się jakby zacina aa jak coś chce kliknąc to jest napisane że program nie odp.

i niewiem czy podmienia tak długo te korki czy poprostu zaciał się program ...
a gdy go wyłacze za pomaca komendy [ zakończ zadanie ] too PES już mi sie nie uruchamia...

Czyli wychodzi na to żę mogę podmnienić tylka jedną pare korków ??  :-\

Offline Matip125'

  • Były członek Załogi
  • *
  • Join Date: Lis 2007
  • location: LUBIN
  • Wiadomości: 3541
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 10.11.2007r.
  • تختسلف الأسعار حسب اللغة والموعد ومستوى
    • Status GG
    • www.surfujesz.pl
  • Gram w: PES 2013
Odp: Jak instalować korki...
« Odpowiedź #16 dnia: Czerwiec 02, 2008, 14:08:37 »
Cos robisz zle pewnie zamieniasz np. boots_7493.bin za (sciagnete) boots_7495.bin i dlatego Ci blad wyskakuje... Albo sciagnij inne korki i zobacz... Ale pamietaj

boots_7493.bin za boots_7493.bin
boots_7494.bin za boots_7494.bin
boots_7495.bin za boots_7495.bin
itd.

Offline Morgaz911

  • II - ligowiec
  • ***
  • Join Date: Cze 2008
  • location: Sieć
  • Wiadomości: 307
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 01.06.2008r.
Odp: Jak instalować korki...
« Odpowiedź #17 dnia: Czerwiec 02, 2008, 14:20:49 »
Podmieniam właściwie czyli np. boots_7493.bin za boots_7493.bin i działa, ale gdy chcę podmienić dalejj tzn
boots_7494.bin na boots_7494.bin too tam gdzie jest  ta linijka PROGRES w prawym górnym rogu  to ona załaduje się prawie cała ale nie dokońca, i jak chce np. kliknąc w oknie programu to jest napisane że program NIE ODP. ( BRAK ODPOWIEDZI )

ALeee jak zamienie  jeden raz obojętnie jaką pare korków jest ok, a jak chcę podmnienić 2 razz to właśnie dzieje sie to co napisałem powyżej

Offline Matip125'

  • Były członek Załogi
  • *
  • Join Date: Lis 2007
  • location: LUBIN
  • Wiadomości: 3541
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 10.11.2007r.
  • تختسلف الأسعار حسب اللغة والموعد ومستوى
    • Status GG
    • www.surfujesz.pl
  • Gram w: PES 2013
Odp: Jak instalować korki...
« Odpowiedź #18 dnia: Czerwiec 02, 2008, 14:27:54 »
To sciagnij inne korki i zobacz bo nie wiem OCB

Offline Morgaz911

  • II - ligowiec
  • ***
  • Join Date: Cze 2008
  • location: Sieć
  • Wiadomości: 307
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 01.06.2008r.
Odp: Jak instalować korki...
« Odpowiedź #19 dnia: Czerwiec 02, 2008, 15:00:53 »
Sciągałem już kilka rodzaji korków...




Chodzi mi o to że jak wrzucę ( podmienie ) jedna pare korków  jest ok

ale jak chcę podmnienić 2 parę korków too program pokazuje że podmienia alee po chwili się zacina i lipa ...   

więc praktycznie wychodzi na to że mogę podmienić 1 parę korków :(

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

Odp: Jak instalować korki...
« Odpowiedź #19 dnia: Czerwiec 02, 2008, 15:00:53 »