Autor Wątek: wgranie dodatku  (Przeczytany 1398 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kodyr2

  • Gość
wgranie dodatku
« dnia: Styczeń 01, 2008, 16:36:51 »
Witam. Sciągnąłem sobie dodatek do PESa2008 Fkuyt V3 bodajże, wszystko ładnie wgrałem przez AFS Explorer i wszystko działa, natomiast jak mam bundeslige to są herby itd, ale zawodnicy wszyscy tacy sami :| . A więc pomyślalem że problem z plikiem edycji czyli tym co jest w moje dokumenty i owszem w dodatku byl folder "Of" i z niego skopiowalem pliki do moje dokumenty tam gdzie mam PESa nadpisując stare pliki edycji, lecz to nic nie da ;/ . Poradzcie co należy zrobic żeby mi wszystko działało, będe bardzo wdzięczny.
            Pozdrawiam, Kodyr.

Offline lolek

  • Amator
  • *
  • Join Date: Gru 2007
  • location:
  • Wiadomości: 5
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 27.12.2007r.
Odp: wgranie dodatku
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 02, 2008, 19:32:04 »
sprobuj wgrac nowego OFa ;D

Offline Matip125'

  • Były członek Załogi
  • *
  • Join Date: Lis 2007
  • location: LUBIN
  • Wiadomości: 3541
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 10.11.2007r.
  • تختسلف الأسعار حسب اللغة والموعد ومستوى
    • Status GG
    • www.surfujesz.pl
  • Gram w: PES 2013
Odp: wgranie dodatku
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 02, 2008, 19:34:10 »
sprobuj wgrac nowego OFa ;D

Wgranie nowego OFa mu nic nie da ;] Poniewaz OF jest przystosowane do danego patcha...
Wszystki nazwy pilkarzy, nazwy druzyn itp. znajduja sie w option file... Czyli jezeli wgra innego, to nie bedzie wspolpracowal z patchem ;)

Offline fanatiq

  • Amator
  • *
  • Join Date: Sty 2008
  • location:
  • Wiadomości: 26
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 08.01.2008r.
Odp: wgranie dodatku
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 08, 2008, 17:02:23 »
ja mam problem z patchem 1.0YNWA
Lista dodatków jest imponująca więc się skusiłem  Język
Zrobiłem dokładnie krok po kroku tak jak napisane w przewodniku na stronce i po odpaleniu PES'a tylko czarny ekran jest Niezdecydowany
please somebody help me!!!!!

Offline Matip125'

  • Były członek Załogi
  • *
  • Join Date: Lis 2007
  • location: LUBIN
  • Wiadomości: 3541
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 10.11.2007r.
  • تختسلف الأسعار حسب اللغة والموعد ومستوى
    • Status GG
    • www.surfujesz.pl
  • Gram w: PES 2013
Odp: wgranie dodatku
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 08, 2008, 18:05:18 »
ja mam problem z patchem 1.0YNWA
Lista dodatków jest imponująca więc się skusiłem  Język
Zrobiłem dokładnie krok po kroku tak jak napisane w przewodniku na stronce i po odpaleniu PES'a tylko czarny ekran jest Niezdecydowany
please somebody help me!!!!!
Cos musiales zrobic nie tak...
Jezeli przed tym nie skopiowales plikow CV_0.img CV_1.img rv_e.img to czeka Ciebie ponowana instalacja gry ;) Bo innej rady na to nie ma :D

Offline fanatiq

  • Amator
  • *
  • Join Date: Sty 2008
  • location:
  • Wiadomości: 26
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 08.01.2008r.
Odp: wgranie dodatku
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 08, 2008, 18:38:07 »
Cytuj
Cos musiales zrobic nie tak...
Jezeli przed tym nie skopiowales plikow CV_0.img CV_1.img rv_e.img to czeka Ciebie ponowana instalacja gry Mrugnięcie Bo innej rady na to nie ma Chichot


Zrobiłem tak jak w poradniku. Krok po kroku podmieniałem pliki.A co do odinstalowania to już raz przez to przechodziłem więc wydaje mi się że albo ten patch jest jakiś lipny ???
Czy istnieje możliwość że nie działa  bo nie posiadam orginalnej wersji??

Offline Matip125'

  • Były członek Załogi
  • *
  • Join Date: Lis 2007
  • location: LUBIN
  • Wiadomości: 3541
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 10.11.2007r.
  • تختسلف الأسعار حسب اللغة والموعد ومستوى
    • Status GG
    • www.surfujesz.pl
  • Gram w: PES 2013
Odp: wgranie dodatku
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 08, 2008, 19:48:59 »
Ten patch nie jest lipny poniewaz innym normalnie chodzi, wiec nie mam pojecia dlaczego Tobie nie chadzia...

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

Odp: wgranie dodatku
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 08, 2008, 19:48:59 »