Autor Wątek: Chelsea?..;/  (Przeczytany 1749 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline damianmks1

  • Amator
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Mar 2008
  • location:
  • Wiadomości: 11
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 03.03.2008r.
Chelsea?..;/
« dnia: Marzec 04, 2008, 16:35:46 »
Mam taki problem ,który  polega na tym że jako stroje w prawie kazdej druzynie są stroje Chelsea ( niebieskie i różowe). Wie ktoś co zrobic aby stroje były normalne, tak jak na początku gry.. ?

Jako dodatek zainstalowałem tylko spolszczenie.

Gre mam orginalną.

Pomoccyyy... ; )

Offline Matip125'

  • Były członek Załogi
  • *
  • Join Date: Lis 2007
  • location: LUBIN
  • Wiadomości: 3541
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 10.11.2007r.
  • تختسلف الأسعار حسب اللغة والموعد ومستوى
    • Status GG
    • www.surfujesz.pl
  • Gram w: PES 2013
Odp: Chelsea?..;/
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 04, 2008, 16:42:07 »
Mam taki problem ,który  polega na tym że jako stroje w prawie kazdej druzynie są stroje Chelsea ( niebieskie i różowe). Wie ktoś co zrobic aby stroje były normalne, tak jak na początku gry.. ?

Jako dodatek zainstalowałem tylko spolszczenie.

Gre mam orginalną.

Pomoccyyy... ; )

Ale jak to zainstalowales spolszczenie i tak sie zrobilo ???

Offline damianmks1

  • Amator
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Mar 2008
  • location:
  • Wiadomości: 11
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 03.03.2008r.
Odp: Chelsea?..;/
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 04, 2008, 17:54:33 »
W sumie to się chyba źle wyraziłem...

Zainstalowałem gre, wgrałem spolszczenie to było ok.
Dopiero jak próbowałem zainstalowac tego patcha YNWA cos tam to mi sie zmienilo... odisntalowałem go i usunełem a to zaostało.

Da coś wgranie tych strojów co są na tej stronce?

Jak tak to jak je wgrać ?

Offline Matip125'

  • Były członek Załogi
  • *
  • Join Date: Lis 2007
  • location: LUBIN
  • Wiadomości: 3541
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 10.11.2007r.
  • تختسلف الأسعار حسب اللغة والموعد ومستوى
    • Status GG
    • www.surfujesz.pl
  • Gram w: PES 2013
Odp: Chelsea?..;/
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 04, 2008, 17:56:09 »
W sumie to się chyba źle wyraziłem...

Zainstalowałem gre, wgrałem spolszczenie to było ok.
Dopiero jak próbowałem zainstalowac tego patcha YNWA cos tam to mi sie zmienilo... odisntalowałem go i usunełem a to zaostało.

Da coś wgranie tych strojów co są na tej stronce?

Jak tak to jak je wgrać ?


Wgraj 0.5 tylko odrazu mowie ma 300 mb :)

Offline damianmks1

  • Amator
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Mar 2008
  • location:
  • Wiadomości: 11
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 03.03.2008r.
Odp: Chelsea?..;/
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 04, 2008, 18:43:45 »
A mógłbyś mi podać linki do tego co jest potrzebne i jakbyś mógł jakiś tutorial albo coś ?

Będę bardzo wdzięczny... :)

Offline Matip125'

  • Były członek Załogi
  • *
  • Join Date: Lis 2007
  • location: LUBIN
  • Wiadomości: 3541
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 10.11.2007r.
  • تختسلف الأسعار حسب اللغة والموعد ومستوى
    • Status GG
    • www.surfujesz.pl
  • Gram w: PES 2013
Odp: Chelsea?..;/
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 04, 2008, 18:48:14 »
A mógłbyś mi podać linki do tego co jest potrzebne i jakbyś mógł jakiś tutorial albo coś ?

Będę bardzo wdzięczny... :)

REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline damianmks1

  • Amator
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Mar 2008
  • location:
  • Wiadomości: 11
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 03.03.2008r.
Odp: Chelsea?..;/
« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 04, 2008, 19:27:43 »
Mógłbys podac gg bys mi na gg wytłumaczył ?

Offline Matip125'

  • Były członek Załogi
  • *
  • Join Date: Lis 2007
  • location: LUBIN
  • Wiadomości: 3541
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 10.11.2007r.
  • تختسلف الأسعار حسب اللغة والموعد ومستوى
    • Status GG
    • www.surfujesz.pl
  • Gram w: PES 2013
Odp: Chelsea?..;/
« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 04, 2008, 19:34:34 »
Mógłbys podac gg bys mi na gg wytłumaczył ?

1.Otwórz cv_0.img przez AFS explorer.
2.Kliknij Action, a potem Import Folder (wybierz wypakowany folder)
3.Na pytanie:You need to rebuild the AFS file to insert them. Do you want to rebuild the AFS file? Odpowiedz YES (po polsku znaczy to TAK)
4.Jako nową nazwę wpisz cv_0new.img i zapisz go w folderze IMG.
5.Czekaj, aż cv_0new.img się "zrebuilduje"
6.Gdy wyskoczy zdanie: AFS regenerated successfully! Now files will be updated kliknij YES.
7.Do you wish to open the new file? kliknij YES.
8.Poczekaj, aż plik się wczyta.
9.Zamknij AFS explorer
10.Przejdź do Konami/pes2008/img folder i skopiuj swój cv_0.img gdziekolwiek, a następnie zmień nazwę cv_0new.img na cv_0.img.

POZNIEJ TO SAMO POWTARZAMY TYLKO ZE Z PLIKIEM O NAZWIE CV_1.IMG i RV_E.IMG





PS. Tutaj masz program ktory jest potrzebny...
AFS Explorer3.7
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline damianmks1

  • Amator
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Mar 2008
  • location:
  • Wiadomości: 11
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 03.03.2008r.
Odp: Chelsea?..;/
« Odpowiedź #8 dnia: Marzec 04, 2008, 19:37:48 »
A to z którym plikiem mam to zrobić ? Z tym co mi podałes jako pierwszy czy drugi kilka postów wyżej.. ?

Offline Matip125'

  • Były członek Załogi
  • *
  • Join Date: Lis 2007
  • location: LUBIN
  • Wiadomości: 3541
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 10.11.2007r.
  • تختسلف الأسعار حسب اللغة والموعد ومستوى
    • Status GG
    • www.surfujesz.pl
  • Gram w: PES 2013
Odp: Chelsea?..;/
« Odpowiedź #9 dnia: Marzec 04, 2008, 19:42:23 »
A to z którym plikiem mam to zrobić ? Z tym co mi podałes jako pierwszy czy drugi kilka postów wyżej.. ?


Najpierw sciagnij ktorego patcha... Pozniej tam bedziesz mial... I przez afs'a otwierasz np. cv_0.img Z GRY... Nie z patcha... I pozniej dajesz import... I przechodzisz do patcha tam gdzie masz i zaznaczasz cv_0.img.
Czyt instrukcje ;) Ze zrozumieniem :)

Offline damianmks1

  • Amator
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Mar 2008
  • location:
  • Wiadomości: 11
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 03.03.2008r.
Odp: Chelsea?..;/
« Odpowiedź #10 dnia: Marzec 04, 2008, 20:03:21 »
Mam całkiem inaczej niz tu pisze;p

Offline damianmks1

  • Amator
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Mar 2008
  • location:
  • Wiadomości: 11
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 03.03.2008r.
Odp: Chelsea?..;/
« Odpowiedź #11 dnia: Marzec 04, 2008, 20:40:03 »
Da sie coś z tym zrobić jeszcze...? Robie tak jak pisze ale ni huja nie wychodzi..;/

Offline Higgins

  • Starszy trampkarz
  • *
  • Join Date: Gru 2007
  • location:
  • Wiadomości: 64
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 29.12.2007r.
  • HALA MADRIT!!!!
Odp: Chelsea?..;/
« Odpowiedź #12 dnia: Marzec 04, 2008, 20:41:48 »
to wez usun gre i zainstaluj od nowa
Higgins I ElCapitano

Offline damianmks1

  • Amator
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Mar 2008
  • location:
  • Wiadomości: 11
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 03.03.2008r.
Odp: Chelsea?..;/
« Odpowiedź #13 dnia: Marzec 04, 2008, 22:19:50 »
RObiłem tak... ale nic z tego dalej mam skopane koszulki

one są we wszystkich angielskich klubach i w większości rep.

kodyr2

  • Gość
Odp: Chelsea?..;/
« Odpowiedź #14 dnia: Marzec 21, 2008, 13:15:33 »
ja tak miałem do póki do puty do danego patcha nie wrzuciłem kitservera

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

Odp: Chelsea?..;/
« Odpowiedź #14 dnia: Marzec 21, 2008, 13:15:33 »