A jest jakas mozliwosc upewnienia sie czy jest sie w turnieju? Zapisalem sie raz potwierdzilem mailem, poproszono nas o zapisanie sie 2 raz - udalo mi sie ale zaden mail nie przyszedl. Teraz nie moge sie juz rejestrowac gdyz "Taki uzytkownik istnieje" wiec pewien nie jestem czy zapisano mnie
Czy cały tureniej odbędzie się jednego dnia (czyt.tylko 1 czerwca) ?
Sadyba Best Mall (ulica Powsińska 31)Ponoć tutaj ma jednak być ten turniej ;pTo prawda ?
Do 1 czerwca pozostało tylko 9 dni, niestety nastąpiła nieoczekiwanazmiana i zostaliśmy zmuszeni do zmiany miejsca w którym będzie sięodbywał turniej Szkoła Gra !. Za niecały tydzień zapraszam wszystkich doCH Sadyba Best Mall do Fantasy Park (drugie piętro) znajdującego się naulicy Powsińska 31 w Warszawie. Na miejscu prócz możliwości udziału wturnieju głównym w grę Pro Evolution Soccer 2008 oraz zagrania wnajnowsze produkcje w strefie FreePlay jest możliwość gry w kręgle, wbilarda oraz zabawy na automatach do gry. Zaczynamy od godz. 9.00 . Mamnadzieje że na turnieju prócz zdrowej rywalizacji, łez zwycięzców iprzegranych oraz uśmiechów na waszych twarzach, zagości wspaniałazabawa. Do zobaczenia za tydzień w Sadyba Best Mall. Niech piłka będziez wami !Sponsorzy : CDProjekt; MiastoGier; Wydawnictwo TelBit; ModeCom; IQPublishingPatroni Medialni: Gameranking; gram.pl; HSMedia ; ISSOnline; Gildia.pl;frazPC; PCArena; Valkiria; Edu.edu.pl; Giery.euWsparcie: AMD- PolskaKomputery na imprezę dostarcza sieć salonów komputerowych REACTORZapraszamy na oficjalną stronę turnieju pod adresem REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Ja dostalem meila od nich i bylo w nim napisane