Styku rozpiska bardzo fajna i klarowna, ja mam jednak pewne zastrzeżenia, co do zasady bramek na wyjeździe. To w prawdziwym futbolu jest moim zdanie głupotą totalną, a w PES-ie to już wogóle. Moim zdanie powinien być jeden mecz 2X15 minut z dogrywką i karnymi jak na prawdziwy turniej przystało ( vide Mistrzostwa Europy/Świata). Uważam, że więcej uroku ma taki sposób rozgrywania, nawet z loterią podczas karnych niż granie dwumeczu 2X15 minut.
Ale to tylko moja opinia
pozdro for all
zrobiłem tak dlatego, ponieważ chciałem aby ten turniej miał więcej meczy co powodowałoby, że zwycięzca takiego turnieju nie byłby napewno przypadkowy(chodzi mi o to, że np. ktoś przejdzie 1/4 finału bo będzie miał dużo szczęścia strzelając przypadkowego gola... chciałem dać drugiej stronie przegrywającej szansę odegrania się
do tego samo gonienie aby odrobić straty dodaje fajnego smaczku:-) ) choć z drugiej strony masz napewno rację z tym jednym meczem... dodało by to znowu innej pikanterii tym zawodom i pozwoliło by np. dzięki taktyce i stalowych nerwach
zgotować niespodziankę w postaci wyeliminowaniu teoretycznego faworyta przez teoretycznego słabeusza i to tez jest piękne...
dziękuję Ci za skomentowanie mojej propozycji i zachęcam do nasępnej... pozdrawiam serdecznie