Autor Wątek: Zebranie zarządu: nowi opiekunowie pesleague.pl  (Przeczytany 9378 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline newsman

• Redaktor pesleague.pl
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 60
  • Na forum od: 20.10.2007r.
Zebranie zarządu: nowi opiekunowie pesleague.pl
« dnia: Czerwiec 18, 2008, 11:56:30 »
Wczoraj w  nocy odbyło się zebranie rady nadzorczej ligi wraz z prezesem. Dyskutowaliśmy do rana,ale decyzje które zapadły mam nadzieje, że przypadną wam do gustu. Nowymi strażnikami praw serwisu pesleague.pl zostali:
- Grzegorz "styku" Stykowski
- Rafał "scorpion17" Pawiński

Osoby przez nas wybrane zawsze nam pomagały, wykazywały dużą kulturę osobistą a przede wszystkim cały swój wolny czas poświęcali pesleague.pl.

Sylwetki zawodników:

Rafał "scorpion17" Pawiński. mieszkaniec Mysłowic

W Pes-a zacząłem grać dzięki Dawidowi89 notabene także graczowi pesleague ;) A zacząłem od przygody z 4 częścią tej gry. Następnie była 5 część, i po jak najbardziej pozytywnych wrażeniach z poprzednimi częściami postanowiłem spróbować swoich sił w lidze PES-a. Tak całkiem przypadkowo trafiłem na pesleague.pl i tutaj także pozostałem do dnia dzisiejszego ;)

Grzegorz "styku" Stykowski

Nazywam się Grzegorz Stykowski, urodziłem się 13 lipca 1982 roku we Wrocławiu, więc mam 25 lat... jeszcze ;-) bo niedługo wypadają moje 26-te urodziny.
Po ukończeni szkoły podstawowej, skończyłem Liceum Ekonomiczne, oraz Policealne Studium "Finanse i Rachunkowość". Od najmłodszych lat moją pasja jest piłka nożna... kiedyś dosyć długo trenowałem ją dość intensywnie grając w Polarze Wrocław, mogę pochwalić  sie nawet, że w jednej drużynie grałem z Łukaszem Gargułą.
No ale cóż... jemu się udało wybić dalej a mnie nie(hehe). Miałem za sobą bardzo ciekawy turniej we francuskim Lille, poza tym grając w tym klubie nie miałem jakiś wielkich sukcesów czy nagród, raz udało mi się zostać najlepszym zawodnikiem turnieju halowego ale to historia... co innego jak grałem w reprezentacji mojej szkoły(Liceum Ekonomiczne). Zdobyłem z tą szkołą dwa brązowe medale Mistrzostw Polski Szkół Handlowych :-).
   Obecnie mieszkam z moją ukochana i wyrozumiałą bardzo dziewczyną, z którą za parę dni planujemy zrobić małego "Styka" hehe. W wolnych chwilach oddaję się temu co kocham... czyli piłeczce... najwięcej tej wirtualnej. Jestem naprawdę zadowolonym z mojego obecnego życia małego szaraczka, który ma swój ciepły kącik, kochającą kobitkę i pesleague.pl :-))).

Offline maciek_pl

• Twórca Piłki Nożnej
  • *
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 12.10.2005r.
  • www.pesleague.pl
  • Gram w: ...
Odp: Zebranie zarządu: nowi opiekunowie pesleague.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 18, 2008, 12:11:14 »
no to panowie zaczeły sie schody...

Offline Roo66

• Junior
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 16.08.2007r.
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 18, 2008, 13:46:34 »
Życzę powodzenia nowym opiekunom ;D  i jak najmniej pracy ::)

Offline Gattuso

• Piłkarz okręgówki
  • **
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 03.02.2007r.
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 18, 2008, 13:58:23 »
Kapitalna sprawa od dawien dawna byłem zwolennikiem Scorpiego zawsze wysoka kultura osobista , spokój , opanowanie .Tudzież miałbym wielkie wątpliwości do Styka musi opanować nerwy inaczej długo tego stołka nie utrzyma - powiem tak cenię jego wkład ale musi zrozumieć że nie zawsze jego pomysły będą podobały się innym .Styku Scorpii powodzenia :) - z tego miejsca jest mi przykro że takiej szansy nie otrzymał Mati :(
.A jeszcze jedno w tej chwili pod nieobecność Marynarza PES 4 jest zaniedbana jak nigdy dotąd może tam należało by też znaleź jak nie admina to osobę , która by podczas jego nieobecności go zastąpiła .

Offline maciek_pl

• Twórca Piłki Nożnej
  • *
  • www.pesleague.pl
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 18, 2008, 14:12:37 »
nie rozumiem czemu mówisz pod pojęciem zaniedbywana.Macie następujące rozgrywki:

- liga mistrzów
- puchar ligi
- pucharu dnia
- mistrzostwa europy
- konkurs na nagrody sezonu -nikt przez tydziebn nic nie napisał...

więc szkoda słów, bo twoje wypowiedzi Tristan nie rozumiem...

Offline Gattuso

• Piłkarz okręgówki
  • **
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 18, 2008, 14:25:32 »
Zadam jedno pytanie jak można prowadzić PES 4 jak się nie siedzi na launcherze? - odp. jest prosta nie da się . I to jest konsekwencją wszystkiego aby coś sprawnie działało trzeba z nim "obcować " - Ty wiesz co się dzieje na launcherze? z bólem serca powiem , że pes4 została zostawiona na pastwe losu w tej chwili .

Offline maciek_pl

• Twórca Piłki Nożnej
  • *
  • www.pesleague.pl
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 18, 2008, 14:28:45 »
Zadam jedno pytanie jak można prowadzić PES 4 jak się nie siedzi na launcherze? - odp. jest prosta nie da się . I to jest konsekwencją wszystkiego aby coś sprawnie działało trzeba z nim "obcować " - Ty wiesz co się dzieje na launcherze? z bólem serca powiem , że pes4 została zostawiona na pastwe losu w tej chwili .

to, ze nie dziedze nie jest odpowiednikiem czy liga jest zaniedbana czy nie... poprostu już sam nie wiesz co masz napisac. Masz pełno rozgrywek, pełno spotkan. puchary...więc ogarnij się chłpowie. Zawodnicy pes4 do mnei piszą i im odpisuje,udzialm porad... poprostu może serce cię boli, że właśnie tak nie jest .... bo byś wtedy mógł pisac.

Offline Gattuso

• Piłkarz okręgówki
  • **
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 18, 2008, 14:39:05 »

to, ze nie dziedze nie jest odpowiednikiem czy liga jest zaniedbana czy nie... poprostu już sam nie wiesz co masz napisac. Masz pełno rozgrywek, pełno spotkan. puchary...więc ogarnij się chłpowie. Zawodnicy pes4 do mnei piszą i im odpisuje,udzialm porad... poprostu może serce cię boli, że właśnie tak nie jest .... bo byś wtedy mógł pisac.

Boli mnie Twoja duma ... wejdz na launchera wieczorem pod innym nickiem zobacz co tam się dzieje .To jest skuteczna metoda niszczenia tej odsłony gratulacje -kiedyś przynajmniej próbowałeś coś zrobić teraz masz to w nosie - wszystko robi system praktycznie nic od siebie i nie mam żalu ale dlaczego w pes 6 i pes 2008 jest juz tylu opiekunów a w pes 4 nie ma notabene żadnego? no zastanów się no coś jest nie tak a jak napisałeś jest tyle rozgrywekkk i konkursy ale jak widać brak zainteresowania graczy wynika  z ich niewiedzy a ich niewiedza to porażka admina , który ani to nie wesprze , nie pomoże ani nie poinformuje graczy o danym zjawisku .EEEEEEE szkoda gadać jak ma być jak teraz to może lepiej żeby w cale nie było bo admini pojawiają się tylko wtedy  jak np. Belze by przykładnie ukarać danego  zawodnika tzw. pokazówka .

Offline maciek_pl

• Twórca Piłki Nożnej
  • *
  • www.pesleague.pl
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwiec 18, 2008, 14:48:36 »
informacje na temat wszytkicg rozgrywek masz na forum, a turnieje na stronie głównej.
Konkurs pes4 masz na forum w dziale organizacja.  Wszytko masz opisane. Robisz sam problem, a może powinieniem powiedzieć, że jedynym problemem jesteś ty!!!

Jakoś inni gracze do mnie piszą i nie mają żadnego problemu.

A takie zadam ci pytanie gdzie masz napisane, że stylu i scorpion jest do pes6 i pes2008 -  możesz mi odpowiedzieć?? bo jak widać wyciągasz  wnioski, ktore nie są prawdą

Dodaj jeszcze, że mówisz w swoim imieniu, bo czasmi ci się wydaje, że jesteś jakimś liderem i mówisz w imieniu graczy pes4 -  a tu się mylisz.Gdy dowiedzieś się, że poprowadze pes4 odrazu ci się nie spodobało-masz do tego prawo - ale jak dotąd nie wysunołeś żadnego argumentu dotyczącego mojej prazy i zaniedbywania obowiązków przez mnie tylko dajesz upust swoim emocją...które są krótko mówiąc są chore.

Offline maciek_pl

• Twórca Piłki Nożnej
  • *
  • www.pesleague.pl
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwiec 18, 2008, 15:01:06 »
a poza tym mimo wszytko troche znam i wierze w graczy, że jak by mieli jakiś problem to by napisali an forum a nie tobie się chodili i skarżyli... tyle w tym temacie

Offline belzebub

• Prezydent UEFA
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 25.05.2006r.
  • play fair and have fun
« Odpowiedź #10 dnia: Czerwiec 18, 2008, 15:34:20 »
tak jak już kiedyś pisałem naprawdę nie warto z Tobą dyskutować
cyt.:np. Belze by przykładnie ukarać danego  zawodnika tzw. pokazówka - choćby to pokazuje że nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz każdy z nas ma przypisane zadania i tym się zajmuje, to że Ty czegoś nie wiesz (co robimy) to nie znaczy że nie robimy nic a nawet może i dobrze że nie wiesz co każdy z opiekunów i adminów robi bo byś znów pisał głupoty
tak naprawdę to cieszę się że co jakiś czas z czymś "wystrzelisz" i napiszesz bo tak byłoby nudno, pisałeś że robisz sobie urlop od pesleague fajnie że tak nie jest, pozdrawiam  ;)
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 18, 2008, 15:56:37 wysłana przez belzebub »

Offline maciek_pl

• Twórca Piłki Nożnej
  • *
  • www.pesleague.pl
« Odpowiedź #11 dnia: Czerwiec 18, 2008, 15:40:57 »
styku fajne foty :D

Offline styku

• Były członek Załogi
  • *
  • Na forum od: 19.09.2007r.
  • ŚLĄSK WROCŁAW
« Odpowiedź #12 dnia: Czerwiec 18, 2008, 15:46:29 »
Kapitalna sprawa od dawien dawna byłem zwolennikiem Scorpiego zawsze wysoka kultura osobista , spokój , opanowanie .Tudzież miałbym wielkie wątpliwości do Styka musi opanować nerwy inaczej długo tego stołka nie utrzyma - powiem tak cenię jego wkład ale musi zrozumieć że nie zawsze jego pomysły będą podobały się innym .Styku Scorpii powodzenia :) - z tego miejsca jest mi przykro że takiej szansy nie otrzymał Mati :(
.A jeszcze jedno w tej chwili pod nieobecność Marynarza PES 4 jest zaniedbana jak nigdy dotąd może tam należało by też znaleź jak nie admina to osobę , która by podczas jego nieobecności go zastąpiła .

spokojnie Gattuso... wtedy to był chwilowy wybuch emocji podniesiony też innymi sprawami osobistymi... przeprosiłem Cię wtedy za to, bo faktycznie brzydko się zachowywałem i nic nie mogło wtedy wytłumaczyć mojego złego postępowania... no jeśli mogę spróbować się chociaż wytłumaczyć, to powiem, że juz wtedy zdenerwowanego sprowokowało mnie jeszcze to, że ignorowano moje szczere chęci pomocy... ale jak już przyznałem-nie powinienem tego robić...

...TERAZ MOGĘ TYLKO OBIECAĆ, ŻE DAJĘ GŁOWĘ JAK COŚ TAKIEGO SIĘ POWTÓRZY... A SIĘ NIE POWTÓRZY, BO MIAŁEM WTEDY PORZĄDNĄ NAUCZKĘ... ALE KTO NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW?  ;D

pozdrawiam serdecznie...

Offline styku

• Były członek Załogi
  • *
  • ŚLĄSK WROCŁAW
« Odpowiedź #13 dnia: Czerwiec 18, 2008, 15:48:35 »
styku fajne foty :D

hehe... ale nie dawaj tej w czapce ok?  ;)

Offline maciek_pl

• Twórca Piłki Nożnej
  • *
  • www.pesleague.pl
« Odpowiedź #14 dnia: Czerwiec 18, 2008, 15:50:39 »
ok.... chciałem ją w fotoszopie obrobić...i dodać ci co nie co :D

Offline styku

• Były członek Załogi
  • *
  • ŚLĄSK WROCŁAW
« Odpowiedź #15 dnia: Czerwiec 18, 2008, 15:52:06 »
ok.... chciałem ją w fotoszopie obrobić...i dodać ci co nie co :D

jak coś z jajem to się zgadzam... może być  ;D nie można być przecież takim sztywniakiem...   ;)

Offline ElCapitano

• Asystent trenera
  • Na forum od: 08.03.2008r.
  • The Show must go on!
« Odpowiedź #16 dnia: Czerwiec 18, 2008, 15:52:22 »
no styku teraz w finale LM spotkam sie z opiekunem hehe tylko pamietaj jak sie umawialismy :D:D

Offline maciek_pl

• Twórca Piłki Nożnej
  • *
  • www.pesleague.pl
« Odpowiedź #17 dnia: Czerwiec 18, 2008, 15:54:03 »
jak coś z jajem to się zgadzam... może być  ;D nie można być przecież takim sztywniakiem...   ;)

no własnie doróbka miała być z jajem :D

Offline maciek_pl

• Twórca Piłki Nożnej
  • *
  • www.pesleague.pl
« Odpowiedź #18 dnia: Czerwiec 18, 2008, 15:54:30 »
styku a ten twój avarat to ty mały??

Offline styku

• Były członek Załogi
  • *
  • ŚLĄSK WROCŁAW
« Odpowiedź #19 dnia: Czerwiec 18, 2008, 15:58:01 »
styku a ten twój avarat to ty mały??

mój siostrzeniec... zreszta juz trzeci  ;D kończy roczek w lipcu... zreszta jak byłem w jego wieku to bardzo byłem podobny do niego...

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #19 dnia: Czerwiec 18, 2008, 15:58:01 »