gooner - GułA myślał, że jest śmieszny, i, że userzy forum będą pękać ze śmiechu i wypisywać "jaki to on jest zabawny" GułA = żal.Żart chłopakowi nie wyszedł.
GułA - ironia, (haha) tępy jesteś synu. chłopak potrzebował pomocy a ty piszesz jakieś głupoty. GułA = "hejter" haha, śmiechy mam z takich jak ty leszczyku, a sorry, ty nie wiesz co to znaczy
nesT|Neon - mam gdzieś te posty, mogą mi licznik wykasować bo mam na to (...)
GułA - znaczenia kolejnego słowa nie rozumiesz hehe, ale z ciebie prostak, z jakiej wsi, bełchatów?
hm a ja mam dalej problem bo w Eredivisie mam koszulki klubow Bundesligi tylko Ajax i PSV jest normalnie reszta ma stroje z niemieckiej ligi da sie jakos to zrobic zeby normalnie bylo bo mam patch zainstalowany poprawnie i update tez mam to ja nie wiem o co chodzi moze sie da jakos stroje usunac czy cos bo Bundeslige mam ok tylko w holenderskiej cos nie tak
aff ten Gula jest dziwny :d gdzie nie widze zawsze sie z kims kluci czy na issonline czy na pesleague.pl juz dawno powinien dostac bana bo tacy jak on tylko zasmiecaja to forum tyle z mojej strony :d aha widze ze ma 500+ postow pewnie polowe z tego to same spamy :d
w IMG chyba bo nie ma wogóle w tym kitserverze GBD tak wiec nie wiem co poradzic na to a moze da sie wywalic z IMG te stroje i sobie wgrac GBD ?
hm, a masz najnowszego kitservera?
znaczy ja mam tego kitservera co kasuje te kamery nowe bo ja wole miec stare kamery
ja nie mialem poprzedniej wersji ja od razu ten patch zainstalowalem 1.8 skopiowalem sobie ofa i edit i reszte tam i tyle