Autor Wątek: Become A Legend...  (Przeczytany 8739 razy)

Offline rysiuzklanu

• Starszy junior
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 24.08.2008r.
Odp: Become A Legend...
« Odpowiedź #20 dnia: Styczeń 11, 2009, 19:28:25 »
Wiec tak jezeli chodzi o ciebie lipek to jest tak jezeli chcesz grac na drybling(tylko i wylacznie) radze tak Tech.kicking-2 tech.dribling-2 balance-0 power-1 speed-6 stamina-1.Uzasanieje jest takie iz blance przy dryblingu nie jest potrzebny,gdyz tak czzy inaczej ominiesz obronce,a stamina w okolicach 80 jest wystarczajaca i w okolicach 3 sezonu sama urosnie.Jezli chcesz grac bardziej druzynowo to proponuje tech.kicking 2 tech.dribling-1 balance-2 power-2 speed-3 stamina-2.
Wygrałem Ligę Mistrzów,Ligę i puchar krajowy,we wszystkich rozgrywkach zdobyłem króla strzelców,po czym zapisałem grę i wyłączyłem PESA...

Offline rysiuzklanu

• Starszy junior
  • *
  • Na forum od: 24.08.2008r.
« Odpowiedź #21 dnia: Styczeń 11, 2009, 19:32:10 »
gilun jezeli o ciebie chodzi jako skrzydlowy powinienes ladowac jak najwiecej w speed,tech.dribling a takze blance(wiadomo trzeba przepychac sie z obroncami).Ok teraz moja propozycja ulozenia punktow tech.kick-1 tech.dribling-2 balance-2 power-0 speed-6 stamina-1.Powinno wystarczyc.
Wygrałem Ligę Mistrzów,Ligę i puchar krajowy,we wszystkich rozgrywkach zdobyłem króla strzelców,po czym zapisałem grę i wyłączyłem PESA...

Offline gilun

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 07.01.2009r.
« Odpowiedź #22 dnia: Styczeń 11, 2009, 19:41:14 »
Dziekuje za rade!! Karma juz Leci bedzie nasycony  ;D ;D ;D
"..i wszystko jasne"

Offline lipek_ziomek

• Starszy trampkarz
  • *
  • Na forum od: 17.12.2008r.
« Odpowiedź #23 dnia: Styczeń 11, 2009, 20:42:43 »
dzieki :) karma leci :)

Offline AgaaT

• Piłkarz C klasy
  • **
  • Na forum od: 10.12.2008r.
  • JEST NAS TRZECH TYCHY-ZETKA-ŁKS
    • http://www.zawiszafans.pl/
« Odpowiedź #24 dnia: Styczeń 11, 2009, 21:14:22 »
tak mozna jezeli bedziesz mial dobre umiejetnosci to sami cie wybiora do wykonywania stalych fragmetow
Naszym Klubem WKS !! Cała Polska O Tym Wie .. Że Najlepsza Ekipa To Bydgoski Zawisza..!!
WKS!!!WKS!!!WKS!!!

Offline DuDi

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 25.09.2008r.
  • Chelsea FC Forever ;)
« Odpowiedź #25 dnia: Styczeń 20, 2009, 19:27:12 »
STRENGTHEN to sa punkty dzieki ktorymi rosna punkty twojej postaci,to znaczy mozesz je edytowac ale oczywiscie nigdy nie dojda nowe.Jezeli podasz swoja pozycje,moge ci powiedziec jak rozdac te punkty.

Witam gram na pomocy mógłbyś powiedzieć jak rozdzielić te punkty??

Moje pytanko co muszę zrobić, żeby w trybie BaL wykonywać stałe fragmenty gry grając pomocnikiem. Początkowe statystyki nie pozwalają mi na wykonywanie stałych fragmentów gry choć przyznam, że zdarzyło mi się kilkakrotnie wykonywać wolne w BaL podczas meczu :) Od czego to zależy czy będę mógł wykonywać stałe fragmenty w meczu??

Offline gilun

• Trampkarz
  • *
« Odpowiedź #26 dnia: Styczeń 23, 2009, 00:33:15 »
Pozycja NAPASTNIk CF 
Jak rozdzielic prawidolo punkty by najlepiej sie rozwijal zawodnik !! PROSZE O POMOC  ??? ;D
"..i wszystko jasne"

Offline Dawidekss

• Piłkarz ekstraklasy
  • Na forum od: 27.12.2008r.
« Odpowiedź #27 dnia: Styczeń 23, 2009, 07:05:37 »
jezeli chcesz grac na drybling(tylko i wylacznie) radze tak Tech.kicking-2 tech.dribling-2 balance-0 power-1 speed-6 stamina-1.Uzasanieje jest takie iz blance przy dryblingu nie jest potrzebny,gdyz tak czzy inaczej ominiesz obronce,a stamina w okolicach 80 jest wystarczajaca i w okolicach 3 sezonu sama urosnie.Jezli chcesz grac bardziej druzynowo to proponuje tech.kicking 2 tech.dribling-1 balance-2 power-2 speed-3 stamina-2.

czytaj dokładniej :)

Offline prezesmaja

• Amator
  • *
  • Na forum od: 11.01.2009r.
« Odpowiedź #28 dnia: Styczeń 23, 2009, 12:50:52 »
Oczywiście że możesz tylko musisz nabrać pewnego doświadczenia w technice ... ja karne wykonuje czasami .;) Powodzenia !!

Offline Arek1974

• Junior
  • *
  • Na forum od: 30.11.2007r.
« Odpowiedź #29 dnia: Styczeń 26, 2009, 09:25:21 »
To i ja dorzucę kilka swoich spostrzeżeń z tego trybu (obecnie gram na Ekstraklasa Patch w Śląsku Wrocław). O plusach pisał nie będę, ale kilka minusów wymienię. Pierwszy to durnowate zachowania na bosiku, szczególnie obrońców. Trafia mnie, jak mój boczny obrońca przechwytuje piłkę i zamiast od razu odegrać do wolnego zawodnika biegnie z nią do bocznej lini, za chwilę ma na karku przeciwnika więc wywala piłkę na aut. Środkowi obrońcy już kilka razy stracili piłkę pod własną bramką bez sensu wdając się w dryblingi, w efekcie czego napsatnicy przeciwnika wychodzą na "sam na sam". Po drugie wpisałem sobie w profil pozycję CF, a ciągle wystawiają mnie na CMF lub AMF, mimo że 80% bramek to moje dzieło, bo moi napastnicy zatracili umiejętność strzelania goli  I trzecia rzecz - gram już dośc długo a nigdy nie zdarzyło się, żeby na boisku była zmiana spowodowana kontuzją jakiegoś zawodnika  do tego jak siedziałem na ławce i czekałem na zmianę, to czasami było tak, że przez cała drugą połowę nie było ani jednej przerwy w grze umowżliwiającej dokonanie zmiany (nie grając w I składzie zawsze włączałem sobie przyśpieszenie gry i czekałem na przerwę do zmiany).
Ale ogólnie w BAL gra się bardzi fajnie, choć na początku preferowałem raczej ML lub ligę. Teraz mna Ekstraklasa Patch gram w BAL a na innym patchy gram ManU w ligę. I oceniam PES 2009 bardzo wysoko.

Offline Dawidekss

• Piłkarz ekstraklasy
« Odpowiedź #30 dnia: Styczeń 26, 2009, 19:27:47 »
[...]Po drugie wpisałem sobie w profil pozycję CF, a ciągle wystawiają mnie na CMF lub AMF, mimo że 80% bramek to moje dzieło, bo moi napastnicy zatracili umiejętność strzelania goli.[...]

yyy używałeś może edytora kariery? bo to po nim tak ustawia że na cmf ;)

Offline gilun

• Trampkarz
  • *
« Odpowiedź #31 dnia: Styczeń 27, 2009, 16:48:43 »
jakie poziomy macie ustawiony w BAL ??? ze tak pissze ktos 80% brak w sezonie to jego ?! Ja mam na tym srednim i cala druzyna propstu wiekszosc akcji chrzani.... :-\
"..i wszystko jasne"

Offline Arek1974

• Junior
  • *
  • Na forum od: 30.11.2007r.
« Odpowiedź #32 dnia: Styczeń 29, 2009, 12:03:10 »
jakie poziomy macie ustawiony w BAL ??? ze tak pissze ktos 80% brak w sezonie to jego ?! Ja mam na tym srednim i cala druzyna propstu wiekszosc akcji chrzani.... :-\
Ja gram na Top Player.

Offline Mario_LG

• Starszy junior
  • *
  • Na forum od: 21.12.2008r.
  • Wisła z Krakowa to Lechii druga połowa.
« Odpowiedź #33 dnia: Styczeń 29, 2009, 23:41:26 »
ja na regular ale zastanawiam sie nad Top Player - zmienie sobie dzieki temu programowi "Become a Legend Editor "

Offline Dawidekss

• Piłkarz ekstraklasy
« Odpowiedź #34 dnia: Styczeń 30, 2009, 07:02:40 »
ja na regular ale zastanawiam sie nad Top Player - zmienie sobie dzieki temu programowi "Become a Legend Editor "
tylko uważaj żeby ciebie też nie ustawiło na cmf :)

Offline dogfire

• Amator
  • *
  • Na forum od: 19.02.2009r.
« Odpowiedź #35 dnia: Luty 20, 2009, 14:20:07 »
ja proponuje pierwsze 2 lub 3 lata zagrac na najlatwieszym ewentualnie na 2 poziomie poniewaz szybciej rozwiniemy swego gracza a nastepnie idzie za tym mnostwo pucharow itp to fakt ze ulatwia ale ciezko dosyc na 4 lub 5 top playerze zdobyc skuteczne statystyki i zdobyc wszystkie bonusiki.. zawsze mozna ustawic pod koniec sezonu poziom trudnosci :)
a jezscze jedno niewie kto jak zdobyc umiejetnosc np strzelania goli, dlugich wrzutek, wslizgu itp.? mam juz 2015r. i z poczatku mialem amf (atacking mildfield) czyli atakujacy pomocnik teraz mam cf, ss, amf, i wf lub cos w tym stylu ale za nic niemoge zdobyc zadnej umiejetnosci?? wie ktos moze??

Offline Dawidekss

• Piłkarz ekstraklasy
« Odpowiedź #36 dnia: Luty 20, 2009, 15:18:14 »
a jezscze jedno niewie kto jak zdobyc umiejetnosc np strzelania goli, dlugich wrzutek, wslizgu itp.? mam juz 2015r. i z poczatku mialem amf (atacking mildfield) czyli atakujacy pomocnik teraz mam cf, ss, amf, i wf lub cos w tym stylu ale za nic niemoge zdobyc zadnej umiejetnosci?? wie ktos moze??

do strzelania goli musisz zdobywać bramki nawet w trudnych sytuacjach, długie wrzutki to kilkadziesiąt dokładnych dośrodkowań itd.

Offline Fat_ED

• Starszy junior
  • *
  • Na forum od: 06.02.2009r.
« Odpowiedź #37 dnia: Luty 25, 2009, 11:20:52 »
a jak prosic graczy z druzyny o podania? jakich klawiszy trzeba uzywac, czy leci to tak, ze nie mam pilki chce gorne podanie wciskam A, na dobiegniecie E itd? bo jakos nie calkiem to dziala

Bugi7

• Gość
« Odpowiedź #38 dnia: Luty 25, 2009, 11:54:20 »
C spróbuj bo oni roznie podaja piłki

Offline Fat_ED

• Starszy junior
  • *
  • Na forum od: 06.02.2009r.
« Odpowiedź #39 dnia: Luty 25, 2009, 11:56:56 »
powiedz mi ktory to wedlug Settings, LB LT RB RT?
bo zmenialem klawiszologie i C nie ustawialem ;]

edit. gdzie mozna zmieniac swoj face z BaL? patrzylem tylko w Appearance Tool ale tam raczej mnie nie ma, jakis inny program potrzebuje?
z gory dzieki za odp, nagrodze
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 12:01:35 wysłana przez Fat_ED »

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #39 dnia: Luty 25, 2009, 11:56:56 »