no wiesz ja wszystkich nie znam ale dwudziestu paru ustawiłem na normalne ale dla mnie to chyba nie te czasy albo gości zupełnie nie kapuję a znam. mógłby ktoś kto zna wszystkich(lub prawie)sporządzić taką listę?
a i nie uważasz że trochę dziwne 'jedynki' wyszły w Lechu Poznań?
Dla kogoś kto się zna , jest to chwila roboty żeby podpisac im prawidłowe nazwiska , ale dla zielonych to juz problem , bo moze nie znaja wszystkich zawodników
lista juz jest lub badz co badz byla
to mógłbyś określić mi jej położenie?
mógłby ktoś zapodać strój Lecha Poznań bo ja niechcący usunąłem.to się tu znajduje:kitserver/GDB/uni/Ekstraklasa/Lech/pa/
Prosze REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Mam problem natury technicznej. Po zainstalowaniu patcha Pes zaczął tak jakby mnie "rozłanczac" tzn. np. jestem na skrzydle i nagle trace kontrole nad zawodnikiem biegnie do przodu az wyjdzie na rog albo aut. To wina patcha ?
Ponawiam prośbe , mógłby ktoś zapodać folder z przyśpiewkami tj. cs0d.img , dam syto karmy
już lepiej ściągnij Patch od nowa, same przyspiewki ważą 1.3GB więc wątpie że ktoś wstawi
czy ma ktos moze twarz Gudjohnsena jesli tak to wrzuc na jakis server . bardzo prosze
Mam problem wyskakuje mi taki błąd jak chce włączyć pes 2009Wiem że już ktoś napisał jak to zrobić ale nie mogę znaleźć.Bardzo bym był wdzięczny za pomoc dam +4 karme.