ja mam tak w folderze kitserver/img 9 folderow img odpowiadajacych za grafe w grze itp. oraz folder scoreboard gdzie mam 13 tablic i bez folderu scoreboard plik wsadowy ms-dos i dziala poprawnie niemam zadnych patchy od konami
ale w jaki sposob zamula??
Ja mam tak samo jak ty,tyle ze mam az 38 scoreboards bo wgralem update...Po wyborze wyskakuje "your selected scoreboard is now installed" ale kiedy wlanczam gre jest bez zmian.
W taki,że łapie zawiechy kończące się twardym resetem kompa. I to za każdym razem jak odpalę grę. Gram,gram,gram zwiecha i koniec. Gram,gram zwiecha. Albo na ekranie startowym się zdarzy.
cholercia coz moge zaproponowac wgrac od nowa kitserver ewentualnie w kitserverze setup i odinstalowac i zainstalowac??
Odinstalowalem i zainstalowalem ponownie w kitserverze ale nie pomoglo....Zostawmy ten problem...moze wiesz co zrobic aby gra wykorzystywala pelen ekran mojego 16:9 monitora..?Nawet jesli zaznacze w settings 16:9 to i tak gra odpala mi sie w 4:3.
moze reinstalacja isa pomoze??
Może. Ale same podmienienie folderu img jest ok.
a probowales w kitserverze config enable aspect ratio correction i manual i wklepujesz 16 na 9??
...
Probowalem rowniez manualnie w config ale bezskutecznie.. Kiedy odpalam gre zajmuje ona caly ekran monitora od gory do dolu ale pozostaja czarne niewykorzystane pasy po lewej i prawej stronnie ekranu..
a ja mam 2 problemu 1 to : proba rozpakowanie patcha i wyskakuje blad przy rozpakowaniu przy sportingu idzie jakos pominac ten stroj i np jechac dalej 2 ten wazniejszy : w 2 meczu cwiercfinalu LM i 17 meczy legeng zawiesza mi sie pes wyskauje blad windowsowy reinstalowalem duzo razy.
A masz może setup.exe od kit servera ? bo w big update nie ma go :/ A ja nie mam zwykłego patcha już na dysku
problem moze jeszcze tkwic w settingu lub cracku tez mialem problem z zmiana rozdzialki ale tu wysylam na rapida link do settings odemnie REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Zastapilem poprzednie settings powyzszym...ale bezskutecznie
WITAM! A ja mam problem:/ wszystko zrobilem jak nalezy właczam PES'a a tam tylko takie cos: po tej reklamie KONAMI wyskakuje ten ekran z OF patch kto go zrobil i jakas tam polska muzyczka. Ale menu ani nic sie nie zmieniło mam polskie druzyny ale z jakimis baardzo dziwnymi herbami. Nie wiem o co chodzi. Prosze o pomoc!!!Ps.jezeli sie powtrzam to sory ale nie chce mi sie przegladac 127 stron