maciejs8 : skoro ściągnąłeś wszystkie części patcha, i wyskakują Ci błędy to ściągnąłeś źle...co to za różnica czy ściągasz w styczniu, czy w sierpniu, pliki są te same...
--------------
nie ma np.Davide Santon, Maniche. Nie znajduje mi w trybie search Player-club-np.Drogba a nie wyświetla mi się w jakim klubie on gra(Chelsea)
aha i po włączeniu gry wyrzuca mnie do pulpitu i muszę odpalić pre z paska zadań. standard??
Oczywiści patch jest kozak(-do twórców)
Santon i Maniche pewnie pojawią się w update. | Nie wyświetla Ci się w jakim klubie gra Drogba, bo niemasz wybranej Premiership, więc jest odznaczony jako "Other's", lub został zwolniony z kontraktu i jest bez klubu.
---------------
mam pytanie gdzie jest pes09.exe->edit -> load->ok... ja mam tam w tym foldery "#readme#", img , Kitserver , plik "settings" i gre to co mam wybrać ?? dam karme
Grasz debila, czy nim jesteś? Włączasz PES'a, w głównym menu wchodzisz w Edit, następnie bierzesz Load, wciskasz OK, choć niewiem czy wciśnięcie OK jest konieczne, i Ci się właduje of.
---------------
mam załadowany big update, kariery nie chcę zaczynać na nowo bo gram już chyba 5 sezon idzie mi całkiem dobrze i mam zbudowany dobry skład
Myślę że Atletico kupiło jakiegoś piłkarza, który ma "w sobie" błąd, i to jest powód. Ale nie jestem pewien.
---------------
nie wiem co to morze być połowa patcha mi nie działa jak chce grać polskimi drurzynami to jest logo np lecha poznań a zawodnicy są z francuskich drużyn 2 razy wgrywałem patch od nowa ale nie pomaga....
POMÓRZCIE dam karme albo 2
Wczytaj Of'a >Włączasz PES'a, w głównym menu wchodzisz w Edit, następnie bierzesz Load, wciskasz OK, choć niewiem czy wciśnięcie OK jest konieczne, i Ci się właduje of.<
Pozdrawiam wszystkich problemowiczów.