Witam wszystkich
. Mam mały problem i nadzieję, iż ktoś spróbuje mi go rozwiązac
. Ściągnąłem owy patch Ekstraklasy, jednak nie byłem z niego zadowolony [te wszystkie podmieniania nazw, inne menu.. po prostu wolałem normalną wersję] . Chciałem go jakoś odinstalowac, ale nie wiedziałem jak. Na szczęście zrobiłem kopię zapasową folderu KONAMI (Save, w Moich Dokumentach) oraz folderu głównego PES 2009 . Wkleiłem je ponownie, usunąłem kitserver, wszystko wgrałem po staremu. Gdy sprawdziłem w meczu towarzyskim czy wszystko gra - jest Eredivise, London FC [Chelsea, tak] etc. . Więc chyba dobrze. Normalne menu, wszystko tak jak było. Jednak moim ulubionym trybem był Become a Legend i chyba coś zje*ałem po prostu. Mam tam włączony auto-zapis, i sprawdziłem jak to wszystko hula właśnie w tym trybie. Nie spodobało mi się i
wyszedłem do menu dzięki czemu zrobił się nowy auto-zapis. Gdy wszystko usunąłem i wgrałem na nowo (tak jak było po staremu) wszystkie foldery (w setup.exe zrobiłem też "remove") w BaL... były normalne herby drużyn, ale złe nazwy. I tak FC Porto ma tylko swój herb, a naprawdę nazywa się Znicz Próżków i ma polskich zawodników. Wiecie jak to odkręcic? Pozdrawiam..