Pisałem, że na czas świąt nie będę się udzielał na forum. Ale czytając ostatnie posty chyba muszę.Po pierwsze to po raz drugi lub trzeci przyznaję się, że zrobiłem OF z bugami (tak jest jak się robi kilka rzeczy naraz i odpowiada na czasami durne posty na forum). Z tej stronki, którą podajecie chcę wiedzieć jak korzystać, bo... tam dla niektórych drużyn są statsy tylko dla np. 5 zawodników. Jak już też pisałem braliśmy statsy z FM. I teraz tak: rzeczywiście jest to nasze niedopatrzenie, bo ich dogłębnie nie przeglądaliśmy. W momencie robienia ligi polskiej dostępne edytory były w wersjach niedopracowanych co też do błędów się przyczyniło. Ale obecnie trwają prace nad OF i myśle, że najpóźniej do wtorku będzie update.Co do Kmity. To, że wywala do windy przy Szwajdychu to jest błąd OF nie wynikający od nas autorów. W fazie początkowej było jeszcze kilku takich zawodników, tego widocznie przeoczyliśmy i to naprawimy.Co do U. Rame. Również nasze niedopatrzenie, ale tak samo przy robieniu OF do PES2008 było. Jak się na OF zmienia relinky flag czy przyśpiewek to się różne rzeczy czasami dzieją, dodatkowo jeden z pierwszych edytorów, na którym OF robiliśmy nie wiadomo czemu źle odczytywał narodowości. Później zostało to poprawione.Myślę więc, że we wtorek jak wyjdzie poprawka OF z poprawkami, to będziecie zadowoleni.
a ja mam pytanie, bo po kazdym jednym meczu moi zawodnicy z pdst skladu nie sa gotowi w 100% kondycyjnie do nastepnego meczy, da sie jakos rozbudowywac zaplecze medyczen czy cos w tym stylu ?
Macie tutaj Ofa co dodaje brakujace transfery i likwiduje buga z Kmitą i zmienia nie ktorym zawodnika statsy miedzy innymi ujek nie ma juz 99 shoot powerLink : REJESTRACJA lub LOGOWANIE
moze sie komus przyda REJESTRACJA lub LOGOWANIE
a co to jest sergio???
jak to zainstalować
opowiedz co dokladnie zrobiles?