Gamingaccess Community Patch 2.5 - Full Version tu nie ma zadnych problemów jest o wiele lepiej dopracowany niz tranceshine na dzien dziesiejszy to najlepszy patch...i nie trzeba miec tego zasranego 1.2 :/ wgrałem murawki i znakomite przyspiewki,których nie mam w tranceshine 3.0 i 3.1 taki sczegół...
Powodzenia w graniu bez 1.2, ciekawe kiedy zacznie gra wywalać, patch Konami 1.2 usprawnia wiele rzeczy, optymalizuje grę, następnie patch o którym piszesz ma w dupie polskie kluby (może oprócz Lecha), wasze zdanie jak i polską scenę PESa tez ich nie bardzo obchodzi bo jest to patch eu, a u mnie na odwrót bo licze sie ze zdaniem polaków (czyli osób tu piszacych) a nie ludzi z zachodu którzy wolą dodawać kluby typu MLS, Brazylijskie czy lige rosyjską, ah i zapomniałbym, sam robie często przyspiewki ostatnio więc nie zapomnij że tam niema tego co wydaje ja, więc vice versa
a czy wersja.3.2( moze byc w 2 rodzajach) moze byc taka, że wystraczy tylko sciagnac ja i nie bedzie trzeba sciagac poprzednich wersji i oraz sama aktualka
pomyślimy nad tym później bo myśle że nie problem pobrać i wgrać jednego update'a jak dotad? po kilku takich puszcze znowu całość,. np 3.5 itd
Wszystko pięknie DZIAŁA!!! Dzięki Tranceshine!
Mam tylko jeden problem, o którym mowa już była przy poprzednich patchach, a mianowicie w trybie Become A Legend oraz Master League mam pomieszane nazwy lig. W ML wybór na początku jest ok, ale później gdy wybieram w jakiej lidze chce grać już jest wszystko na opak. Niby problem nie jest poważny i można grać ale jest dosyć irytujący Byłbym szczęśliwy gdyby jakoś dało się to naprawić.
Wielki szacun za robotę!
edit: No i ta wisła coś nie ten teges Wiem, że prosiłeś o pomoc przy przerabianiu zawodników no ale żeby czarni byli biali i na odwrót
Co do ML to nie możliwe że jest coś pomieszane... sam gram w ML i widze że wszystko jest OK, wystarczy dopasować kluby samemu do Lig A,B,C,D a co do BaL to nie gram w ten tryb ale sprawdzę ten problem, co do polskich klubów to coś tam napewno poprawię w 3.2 ,chyba że jak pisałem znajdą się do tego chętni do pomocy i zrobią to pożadnie