a po cholere w pesie jakieś drugie ligi
!!!!
Ja proponuje: Ligi: angielska, hiszpańska, włoska, niemiecka, polska, francuska, pozostałe "ligi": najlepsze drużyny z holandii, rosji, grecji, portugali, belgi, szkocji, turcji, i te niektóre pojedyńcze nap. jakaś najlepsza z chorwacji, ukrainy- itp te co graja w pucharach . Korki to ja moge dać, prawie kazda firma najpopularniejsza , scorbord canal +, eurosport lub Setanta sport. Piłki te co są używane w ligach lub pucharach w/w przyśpiewki do drużyn w/w lig . Nie wiem tylko czy zamiast Clasic Team mozna wrzucić jakieś drużyny ale jak tak to powinny wszystkie sie zmieścić co wymieniem wyżej. Bramki normalne białe i siatki tez białe , przydałyby się flagi w tym patchu do większości drużyn z lig chociaż... no i do reprezentacji. Stadiony mogły by być te co są normalnie oprócz np konami stadium jakiś iny wrzucić. Wszystkie dodatki zrobić w menu , loga pucharów hherby itd. Muzyka też mogłaby być zmieniona (filmowa to bardzo dobry pomysł tylko że mogłaby być z innych filmów niż jest już do ściągnięcia..ale to kazdy sam może sobie zrobć według gustów )
np: ghost raider, tiesto z gry "Edward Carnby" , pulp fiction, piraci z karaibów - tiesto choć zamiast tego aidago for string (pierwsza wersja w końcu z Plutona) , jakiś hip-hop ( czarnuchów)Ice Cube - Friday lub coś lepszego, jakąś enio moricone , z rokiego, brevhart, wladca pierścieni
oczywiście wszystkie aktualne składy ustawienia i transfery, wszystkie koszulki, poprawne nazwiska.
Chyba wszystko co powinno się zawierać w najlepszym PATCHU. Chyba , że o czyms zapomniałem? :-)