I co wrzuci ktoś na YouTube,bo chce to dać (trailer) na pierwszą stronę tematu.
Ja mogęJa mogę, bo mam konto na youtubie, tylko nie mogę ściągnąć tego trailera z megaupload
Proszę,wtedy zarzuć na youtube,tu masz linka do megaupload :http://www.megaupload.com/pl/?d=7QM3WNPDA tu masz na odsiebie : REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Cały czas trwa przetwarzanie, do pół godziny się pojawi
dajcie mi znac jak wyjdzie poreklamuje go
ULTIMATE PATCH 0.1 by smolarek222 REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIEPamiętam ten dzień,kiedy wymyśliłem patcha,wtedy w sumie nic nie umiałem,ani robić piłek,ani nic.Ale teraz już umiem i tak oto powstał nowy patch w którym jest dużo nowych rzeczy Ultimate Patch 0.1 by smolarek222.Oto jego opis :Zawartość Option File :-Ligi które znajdują się w patchu to : Premier League,Ligue 1,Seria A,LFP,Erdevise,National oraz Others A i B-Dodano nowe drużyny : Wisła Kraków,Anorthosis Famagusta,CSKA Moskwa oraz wiele więcej-80% transferów na zakończenie okienka zimowego i letniego (Robinho,Berbatov,Queresma)-Dodane Młode Talenty-Prawidłowe formacje i numery dla 80% drużyn które znajdują się w patchu-Wszystkie zespoły CL-Nazwiska są NAMEZawartość GDB:-W sumie 99% drużyn w patchu mają prawidłowe stroje-Poprawny Fonts dla w sumie dla 100& klubów w patchuZawartość IMG :-Logosy poprawne dla wszystkich drużyn w patchu-Nowe textury pozycji-Nowa oprawa graficzna w menu-Nowy soundtrack w patchu dla prawie wszystkich trybów w patchu-Nowe twarze oraz włosy dla prawie 100 zawodników-Najpopularniejsze piłki w całej europie-Nowe buty Nike,Adidas,Puma-Nowe stadiony City of Manchester Stadium i Old Trafford-Nowe zdjęcia stadionów-Wprowadzono nowy turniej Uefa Cup (Puchar UEFA)-Nowy screboard SKY HD-Nowe bandy Reklamowe-Nowe zdjęcia pucharów i ligInne- Nowe intro Joga Bonito z takimi graczami jak Cristiano Ronaldo,Ronaldinho itp.-Prawidłowe nazwy lig,pucharów,zawodników i drużynTwórca:smolarek222 PREMIERA : 14 albo 21 lutegoOficjalny Trailer Patcha Ultimate Patch 0.1 by smolarek222 : REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Chyba niestety wyjdzie dopiero 21 lutego.
Dlaczego coraz bardziej mam na niego ochotę
wyjebisty filmik :O:O:O zatkało mnie ....
To ma znaczyć, że Ci się podoba, czy nie... bo nie rozumiem