Też tak miałem jak byłem fanem Barcy. A mianowicie rok temu jak nie dostali się do finału to ich znienawidziłem i przeszłem na Manchester United
szkoda
chyba nie można
Mam 3 kandydatów do menu : moje,które teraz jest,to : REJESTRACJA lub LOGOWANIE i jeszcze to : REJESTRACJA lub LOGOWANIE .I nie wiem które wybrać .Głosujcie!
moim zdaniem to pierwsze PS: naprawde mi się podoba mam nadzieje że będzie dużo facjat xD
To ściągniesz mojego patcha? xD
zależy bo World Patch mi jakoś nie leży xD Jeśli wyjdze przed RLB patch to raczej tak xD
Smolarek, a może byś wziął to menu: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Mi najbardziej podoba się to, z najlepszymi piłkarzami EURO, do którego link ci dałem. Na drugim miejscu NIKE MENU
Słuchaj, a może byś zrobił reprezentacje młodzieżowe Tego jeszcze chyba nie było w żadnym patchu
Pozycje będe starał robić taką jaką mi podacie na PW razem z wagą i wzrostem,numery będe brał z nick-a,statystyki?Będe wymyślał.Przewiduje tak,ale jeszcze wyślecie mi na PW to wtedy powiem wam 100% jednastkę.Numery będą po myślniku. -Remi- 29 -pes2009pl-2,kamilczesio4-4,Gajek22-22,Sergio#20-20 -SasukeKamil-28,Piter123-12,maciek_pl-25,herbuq3-3- -smolarek222-7,DoMManU-9No i taką przewiduję jednastkę,ale to nie taka będzie na 100%.W przypadku mojego numeru - to po prostu szczęśliwy numer.
mozesz jak oczywiscie chcesz dac mnie na rez bramkarza