Autor Wątek: Ulitmate Patch by smolarek222 - do pobrania!  (Przeczytany 113435 razy)

Offline pawlodar_10

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.01.2009r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
Raczej nie... Ale tak jak pisałem wcześniej. Ja osobiście nie będę nikogo poganiać tak jak niektórzy, bo wolę, żeby patch był idealny, niż niedopracowany
" border="0
Only the dead have seen the end of war.

Offline blackout.

• Prezydent Federacji Narodowej
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 18.01.2009r.
    • blackout. - fanpage
  • Gram w: ...
Raczej nie... Ale tak jak pisałem wcześniej. Ja osobiście nie będę nikogo poganiać tak jak niektórzy, bo wolę, żeby patch był idealny, niż niedopracowany

Niestety,jutro nie będzie premiery.Dużo zostało mi pracy nad OF-em (w sumie najwięcej),muszę zebrać jeszcze kilka(naście) twarzy,stadiony : zebranie wszystkich i zdjęcia stadionów.A jako dobrą wiadomość mogę powiedzieć,że w upadate,raczej będzie spolszczenie i...komentarz.I jeszcze jedna dobra wiadomość,którą chyba wcześniej pisałem : Patch będzie działał bez patcha Konami 1.2,1.3.Jeżeli patch wyjdzie,proszę o pisanie błędów,które zauważyliście.Postaram je naprawić w upadate.W upadatach będzie oczywiście aktualizowanie OF-a,nowe twarze itp. :)
« Ostatnia zmiana: Luty 20, 2009, 20:10:12 wysłana przez smolarek222 »

Offline Piter123

• Piłkarz C klasy
  • **
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 08.12.2008r.
Jak tam praca idzie? Będą jakieś nowe screeny?
Stal Mielec

Offline blackout.

• Autor wątku
    • blackout. - fanpage
Jak tam praca idzie? Będą jakieś nowe screeny?

No,nie za bardzo praca idzie.Screeny?Moim zdaniem jest dużo.Jak ścięgniecie patcha za tydzień,dwa tygodnie,to wtedy sami sobie wszędzie popatrzycie,gdzie,co i jak. ;)

Offline blackout.

• Autor wątku
    • blackout. - fanpage
Odp: Ultimate Patch 0.1 by smolarek222
« Odpowiedź #364 dnia: Luty 21, 2009, 12:01:26 »
Sorry za post pod postem,ale nie mogę modyfikować swoich postów.Nie wiem dlaczego! :'( Linki do patcha będą w nowym temacie,dlatego,że nie mogę edytować swoich postów. :( Aha i proszę moderatora,żeby zmienił nazwę na normalną Ultimate Patch 0.1 by smolarek222.

Offline xlachax

• Menadżer
  • Na forum od: 16.01.2009r.
  • www.chelsealondyn.pl
spoko . czekam na tego patcha i nie poganiam :p
" border="0
" border="0

Offline blackout.

• Autor wątku
    • blackout. - fanpage
spoko . czekam na tego patcha i nie poganiam :p

Powiedziałem DoMManU na PW,że jak będzie okładka to zaczne solidne prace nad OF-em.

Offline blackout.

• Autor wątku
    • blackout. - fanpage
Sorry za post pod postem,ale nie mogę modyfikować postów.Jutro zaczynam bardzo solidną prace nad OF-em.Możliwe,że zrobie chociaż połowę,dodanych drużyn.Dodam młode talenty itp.Oczywiście nie skończe całego OF-a.Później biorę się za szukanie dobrych stadionów.A na koniec szukanie i robienie face.I to chyba wszystko.I może wtedy wyjdzie patch.Został mi jeszcze soundtrack.Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2009, 22:57:07 wysłana przez smolarek222 »

Offline Tomaj

• V - ligowiec
  • **
  • Na forum od: 14.08.2008r.
  • Od kołyski tak się kręci...
Sorry za post pod postem,ale nie mogę modyfikować postów.Jutro zaczynam bardzo solidną prace nad OF-em.Możliwe,że zrobie chociaż połowę,dodanych drużyn.Dodam młode talenty itp.Oczywiście nie skończe całego OF-a.Później biorę się za szukanie dobrych stadionów.A na koniec szukanie i robienie face.I to chyba wszystko.I może wtedy wyjdzie patch.Został mi jeszcze soundtrack.Pozdrawiam.

Czyli w zasadzie nie masz nic zrobione.
Sory, ale zmiana grafiki i balpacka to nawet nie godzina roboty (w najgorszym wypadku :D). Rozumiem, że dopiero zaczynasz pracę nad OF. Mimo iż będziesz dodawał drużyny na podstawie innych OF, to i tak zajmnie Ci to dużo czasu. Dobrego OF nie zrobisz w dzień czy 2, potrzeba na to co najmniej kilku dni (pod warunkiem, że tylko importujesz drużyny). Piszesz, że potem weźmiesz się za szukanie i robienie facjat. Dodawanie ich jest bardzo czasochłonne, nie mówiąc już o ich robieniu. Dodatkowo zrobienie relinku flag i przyśpiewek dla dodanych drużyn wraz z ich sprawdzeniem, też zajmie Ci sporo czasu. Co prawda dużo też zależy od tego ile drużyn dodajesz.

Chociaż z opisu teraz widzę, że za dużo ich nie dodasz, bo rotacje będą tylko w Others A i B.
Życzę więc powodzenia w szybkim wydaniu tego patcha.
Lokalny patriota, z jeżyckiej gliny chłopak!
Dumny z bycia pyrą, z tego żem się tu wychował!

Offline DoMManU

• Były członek Załogi
  • *
  • Na forum od: 23.10.2008r.
  • Gram w: PES 06
nom tomaj dobrze gada ;/ sam ile czasu spedzilem przy ofie ktory jescze godzinami byl poprawiany aż w końcu został zakceptowany... to samo z facjatami dluga i mozolna praca ;/ wiec jeszcze cie czekaja dlugie godziny spedzone przed kompem

Offline blackout.

• Autor wątku
    • blackout. - fanpage
nom tomaj dobrze gada ;/ sam ile czasu spedzilem przy ofie ktory jescze godzinami byl poprawiany aż w końcu został zakceptowany... to samo z facjatami dluga i mozolna praca ;/ wiec jeszcze cie czekaja dlugie godziny spedzone przed kompem

Nie no spokojnie.Ja mówiłem,że premiera w lutym.Wiem,że niektórzy na to czekają,ale no trudno.Wiem,wiem,trochę zajmie mi OF,ale jakoś to zrobie.Później jak będzie coś nie tak to będe wydawał upadate.A nad OF-em już pracowałem.Nie umiem profesjonalnie robić facjat bin,umiem tylko scan.A scan,czasami lepiej wyglądają niż bin.Będe dodawał w upadate,dużo facesów.Przyśpiewek raczej nie będzie odrazu w patchu.Ewentualnie,będą w następnej Full Wersji patcha Ultimate Patch 1.0 by smolarek222.Bo np.0.2 to będzie tylko upadate.

Offline DoMManU

• Były członek Załogi
  • *
  • Na forum od: 23.10.2008r.
  • Gram w: PES 06
eee to lipka ;/ radze przelozyc premiere patcha i wydac cos porzadniejszego :)

Offline blackout.

• Autor wątku
    • blackout. - fanpage
eee to lipka ;/ radze przelozyc premiere patcha i wydac cos porzadniejszego :)

Na kiedy ???Ja już przekładałem 3 razy premiere,w końcu powiedziałem,że w lutym,dlatego,żeby nie przekładać premiery.A w marcu będzie upadate.Nie martwcie się. ;) Aha i przypominam,że na pierwszej stronie widzicie nową oficjalną okładke,którą stworzył DoMManU.
« Ostatnia zmiana: Luty 22, 2009, 10:44:58 wysłana przez smolarek222 »

Offline Tomaj

• V - ligowiec
  • **
  • Na forum od: 14.08.2008r.
  • Od kołyski tak się kręci...
Nie oszukujmy się, ten patch jest robiony trochę na siłę. Bo tak: ligi są te same co w oryginale. Poprawione będą tylko transfery, bo podejrzewam, że robisz na poprawionym OF pod względem nazw drużyn. W pierwszym poście wyczytałem też, że dodasz (zamienisz) 3 drużyny plus pesleague. Pod względem OF to minimalne zmiany.
Co do reszty, to są to zmiany, które każdy może zrobić. Bez problemu można przecież ściągnąć sobie nowe menu, piłki, stroje czy nawet twarze.
Nie oszukujmy się więc i przyznajmy szczerze, że kolejne opóźnienie tego patcha raczej zbyt wielu osób nie zmartwi.

P.S. wreszcie jest jakaś porządna okładka :P
Lokalny patriota, z jeżyckiej gliny chłopak!
Dumny z bycia pyrą, z tego żem się tu wychował!

Offline blackout.

• Autor wątku
    • blackout. - fanpage
Nie oszukujmy się, ten patch jest robiony trochę na siłę. Bo tak: ligi są te same co w oryginale. Poprawione będą tylko transfery, bo podejrzewam, że robisz na poprawionym OF pod względem nazw drużyn. W pierwszym poście wyczytałem też, że dodasz (zamienisz) 3 drużyny plus pesleague. Pod względem OF to minimalne zmiany.
Co do reszty, to są to zmiany, które każdy może zrobić. Bez problemu można przecież ściągnąć sobie nowe menu, piłki, stroje czy nawet twarze.
Nie oszukujmy się więc i przyznajmy szczerze, że kolejne opóźnienie tego patcha raczej zbyt wielu osób nie zmartwi.

P.S. wreszcie jest jakaś porządna okładka :P

Ligi...będzie niespodzianka w Full 1.0 po wszystkich upadatach.Ale to zostawie dla siebie.3 drużyny?3 drużyny to ja mam zrobione,a będzie dodanych tak... z 18.

Offline blackout.

• Autor wątku
    • blackout. - fanpage
Dzisiaj albo jutro,będzie gameplay z patcha.I wogóle taki mini-trailer. ;)

Offline blackout.

• Autor wątku
    • blackout. - fanpage
Sorry za post pod postem,ale znacie powód.Chcecie,żeby tekstury pozycji (GK,DP itp.),były po polsku czy po angielsku?Taka mała drobnostka,ale udoskonala PES-a. 8)

Offline Adiss8

• Amator
  • *
  • Na forum od: 21.01.2009r.
Odp: Ulitmate Patch 0.1 by smolarek222
« Odpowiedź #377 dnia: Luty 23, 2009, 12:19:33 »
Ja bym wolał po polsku :P I jeszcze zapytam czy będą nowe stroje reprezentacji Polski?

Offline blackout.

• Autor wątku
    • blackout. - fanpage
« Odpowiedź #378 dnia: Luty 23, 2009, 13:02:35 »
Ja bym wolał po polsku :P I jeszcze zapytam czy będą nowe stroje reprezentacji Polski?

Będą nowe stroje Nike by dj.boczek ;).A później jak będzie nowa koncepcja strojów Nike,to będzie zmienione w upadate.Wogóle będe dużo wydawał upadate.Za 3 godziny,będzie gameplay. ;)

Offline blackout.

• Autor wątku
    • blackout. - fanpage
« Odpowiedź #379 dnia: Luty 23, 2009, 14:45:19 »
Gameplay już zrobiony.Wystarczy tylko muzykę dodać.Będzie na megaupload,i jakby ktoś mógł to niech wrzuci na YouTube.Proszę! ;D 8)

EDIT : Jest już gameplay!Oto link : REJESTRACJA lub LOGOWANIE Jakby ktoś mógł to niech wrzuci to na YouTube!Dam Karmy! ;D
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2009, 15:01:16 wysłana przez smolarek222 »

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #379 dnia: Luty 23, 2009, 14:45:19 »