''muszę się zgodzić w 100% ... ale taki już ten świat chamski jest''
to nie bylo o twoim patchu.... a co do tych pilek czy cos chodzi o to ze jest to dodatek wypuszczony na neta wolno do pobierania i umieszczania w patchach... co innego jak my zrobilismy ekstraklasa patch glownie tomaj i seba przyszedl traktorshine podmienil menu u zasugerowal ze patcha wydal... a nie mial zadnej zgody na wykorzystanie jakiego kolwiek elementu z ep patch...
tak samo co mi mowisz ze moj patch v.1.9 nie rozni sie od 1.8 ... ten 1gb wiecej chyba sie z niczego nie wzial ? ? ? tylko przyspiewki soundtrack nowe facjaty (zrelinkowane) kitsy w gdb by kazdy mogl se podmienic i wiele wiele wiecej...
To dlaczego napisałeś to w tym (moim) temacie?Chyba miałeś jakiś powód?A z piłkami.To dlaczego krytykujesz innych,że sobie wgrywają kitservera i mają patch.Ty sam nie robiłeś też np.piłek.Twój patch v.1.8 i v.1.9,się różni.Ja o twoim patchu nic nie mówiłem.Mówiłem o patchu Pimq Patch.To samo co w moim,tylko,że nie ma u mnie przyśpiewek.Te same ligi,wszystko.Macie inny ballpack niż ja itp.
Ja nie oceniam patcha po sccrenach,ale smolarek222 nie obrażaj innych patchy (mój i DoMManU)
A do ciebie nic nie mówiłem.Mówiłem to szczególnie do DoMManU i do budzikwn.Ja żadnych patchów nie obrażam.Tylko jeżeli mówicie (np.nie ty),że u mnie to samo,najgorszy patch.To ja wam odpowiadam,że w waszym też nie ma nic nowego.
znjadz w tych slowach ocene twojego patcha.
Twoją ocene.Niektórzy inaczej myślą.Nie podoba ci się patch,trudno.Ale lepiej już tu nie pisz,bo dojdzie do nie potrzenych kłótni w tym temacie,a chcę,żeby w tym temacie panował porządek.A po drugie ja tak nie robie,zaczełem patcha na czystym Pesie,i nie podbierałem,od jakiś patchów nic.Więc nie mów,że ja od kogoś podbieram.