Napiszę kolejny raz:
1. Odinstalowujemy PES' a
2. Instalujemy go od nowa, kopiujemy cracka( crack taki jakiego mamy do tej wersji pirata np. reloaded, clonedvd tid)
3. Ściągamy ze strony KONAMI patcha 1.1, instalujemy go, to może trochę potrwać.
4. Ściągamy ze strony KONAMI patcha 1.2, instalujemy go, to też może potrwać(nawet na moim kompie C2Q q6600, 4GB ram, GF GTX260 komp zamula jak się instaluje te patche)
5. Ściągamy cracka pod wersję 1.2 stąd:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE6. Kopiujemy go do folderu z grą, tak jak normalnego cracka i podmieniamy z tym starym.
7. Odpalamy PES' a i w menu głównym wybieramy SYSTEM SETTINGS, i na samym dole będzie Download, wybieramy i czekamy, aż się pobierze(zależy od prędkości łącza jak długo).
8. Kiedy skończy się pobierać, pokaże się taka informacja i tam wybieramy OK czy jak tam jest.
9. Możemy wejść w EDIT i wybraś save, teraz już nasz OF, który zapiszemy będzie w wersji 1.2
Ta instrukcja dotyczy pirackiej wersji gry, a nie żadnych ripów i innego badziewia, ja mam bodajże PES' a od RELOADED, i nie kombinujcie nic ze ściąganiem samego cracka itd. bo potem marudzicie, że wam nie działa. Jeśli wszystko zrobicie jak w instrukcji i nadal wam nie wczytuje OF' a itd. TO MY JUŻ NIE MAMY POJĘCIA DLACZEGO. No nie wiem, co to może być Windows zwalony, jakiś jebnięty komputer czy po prostu z niektórymi jest coś nie tak( nie chcę nikogo obrazić, ale jakoś mi dziwnym trafem te patche działają).
POZDRO