EEEEeeee sprawdziłem go...transfery sa stare a senderos gra w Arsenalu to ju z w ogóle...stare stadiony Bez rewelacji ten patch... twarzy nie ma zostaje przy patchu Trance shine 2.3 ,ale plus dla ciebie i fajnie jakby ktos zrobił bez ligi polskiej i dał tak to jest w tym oatchu bo mi sie podoba to,ze najlepsze ligi są...pozdrawiam
Czy jest możliwość abym miał w pesie Lecha Poznań z orginalnymi strojami , piłkarzami i herbem ? Drużyna może występować w Others .Bardzo prosze o odpowiedź .
Upnie ktoś patcha na megaupload? Dam + karmę!
To jak da radę zrobić Lecha ? Bardzo mi na tym zależy .
no ja wrzuce ale moze poczekasz troche i wrzuce juz z update ok ?
wszystko śmiga elegancko !!! , tylko szkoda że brak nowych stadionów
Ja już mam jakiegoś patcha zainstalowanego i mam w nim kilka drużyn których nie było na czystym pesie i chciałbym żeby jakąś z tych drużyn podmienić Lechem . Da radę coś takiego zrobić ?
Zagrałem 2 mecze na paczu i lipa. Grałem na Old Trafford : murawa czarna, pod słonce lekko fioletowa. Potem grałem MANU przeciwko Wiśle i co : gracze Wisły w koszulkach Lecha tylko nazwiska zmienione Dziwne jest to że we wcześniejszym meczu Wiślacy byli ok, może dlatego że grałem przeciwko nim Lechem. Pozdrawiam. Jeżeli coś nabroiłem napiszcie co i jak to naprawić. Poza tym paczyk OK(zwłaszcza menu)
do PESA 09 nie trzeba miec wcale jakijs maszyny ja mam durona 3000 512ram karta Geforce 6200 256 ram i na medium mi smiga bardzo dobrze