ARSENALEM!
To rzeczywiście nisko upadłeś, grając tak dobrym zespołem:)
Widzisz, nie sztuka grać Barceloną tylko dlatego, że jest najbardziej podrasowana w tej grze. Sztuka grać zespołem, który się lubi. Dlatego szacunek na tej stronie należy się grającym AS Romą, Arsenalem, Blackburn, czy jednym innych bardziej średnich zespołów.
Po drugie PRIMO <hahaha> PRIMO ZNACZY "po pierwszy" ! Jak coś pierwszego może być po raz drugi:P
To jest zabieg, który ma na celu np. zaznaczenie, że każdy z punktów jest tak samo ważny lub po prostu dla żartu. Poczytaj w internecie - wielu publicystów tak pisze.
Po trzecie PRIMO Oj Gujet Gujet, może ja mam problemy z gramatyką i ortografią, ale żeby pisać po drugie i po trzecie PRIMO! To trzeba już być bynajmniej głupim:)
Jak wyżej. Trzeba być trochę zorientowanym, a nie głupim. Znowu obrażasz.
A Ty tak nie panikuj bo Pajacu to nie żadna obraza. Pajac to lalka, którą można łatwo manipulować:) Taka Metafora gdybyś nie wiedział!
Pajac to również:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIETak więc jest to słowo obraźliwe. Poza tym, to nie jest metafora. Znowu fail ze znajomości podstawowych terminów.
Coś Ci się riposta nie udała!:D Mistrzu ciętych ripost:D Robisz z siebie wielkiego intelektualistę, wytykasz błędy a jesteś taki mały!!
Jeżeli dla Ciebie intelektualistą jest ktoś, kto potrafi rzeczowo dyskutować bez opluwania innych, to mogę się zgodzić - dla cIEBIE jestem intelektualistą. A może po prostu boli Cię, że twój żałosny tekst nie wygrał z moim w konkursie na recenzję?