Co do naśladowaniu NEDERLANDA- tak.. muszę się przyznać. To mój osobisty bóg, jest moim guru! Jak można go nie wielbić?!
mi właśnie nie chce chodzić mam screeny wy wiecie najlepiej co to może być:/
no właśnie nie mogę a w ustawieniach mam normalnie:/ kurcze i jeszcze jak na początku mi się wczytało to tylko client a server Konami nie chciało iść:/
OK!.Już sobie poradziłem .Co prawda dużo musiałem kombinować ale się udało.Po prostu przy instalacji certyfikatu było napisane ,ze zainstalowal sie pomyslnie ale tak na prawdę był on blokowany.Nie mogłem się domyśleć ,że coś jest nie tak bo okienko z certyfikatami znikało natychmiast.Zrobiłem screena zanim zniknęło, doczytałem ze jest niezaufany certyfikat Udało mi się nacisnąć zainstaluj certyfikat i dodałem do bezpiecznych i poszło .Jak ktoś chętny na spara pisać GG: 1366168.
certyfikat pes-a powinien sie znajdować tutaj REJESTRACJA lub LOGOWANIE jak otworzysz launchera potem wizard(ten czarodziej po lewej ;p ) klikamy check certyficate... i otwiera nam się okno jak wyżej... sprawdzamy czy jest w dobrym miejscu jeśli nie to pewnie znajduje sie w osobistych certyfikatach,1 pozycja wchodzimy kopiujemy go do zaufane główne urzędy certyfikacji i gotowe... w razie pytań pisać...ale u mnie działa bez zarzutu