Nie mam..uczylem sie sam z siebie a na blenderze sie znam bo jak robiłem hair piłkarzom ale narzazie info jak eis robi taki stadion zachowamy z pioter9999 dla siebie..nie chcemy zęby się zrobił bałagan ja powiedzmy z twarzami...Kiedyś Tutorial na pewno damy A co do zamówień to dostaliśmy ich no sporo postaramy się zrobić wszystkie ale nie od razu człowiek tez ma swoje życie ale w miarę czasu i możliwości będziemy robić stadiony [/b]Pozdrospróbuj z tego linka REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Stadion PesLeague jaki podmienia (stadion oczywiście )?
Też tak miałem jak byłem fanem Barcy. A mianowicie rok temu jak nie dostali się do finału to ich znienawidziłem i przeszłem na Manchester United
Dzięki za stadion Lechii Strasznie szybko go zrobiłeś jesteś wielki naprawde !P.S A jaki stadion zastępuje ?
a mój?
troche podobny do staru starachowice tylko nasz troche większy wiec moze zrób staru ( wiele ludzi chciało na jakims małym stadionie pograc wiec to nie tylko dla mnie ) a potem usuniesz trybune,znizysz trochei bedziesz miał Karkonosze
Michał jestes WIELKI 100000-krotne dzięki za Croke Park daj znac jak będzie link do sciągnięcia
wisły juz jest troche słaby ale może być jak już to ten jaki będzie po przebudowie