Jak dla mnie bez sensu!
Jak można komuś narzucać kim ma grać w najlepszej/najważniejszej lidze na pesleague? Jeśli mamy grać wszyscy jednym zespołem to ja już wolę grać wciąż tak jak to jest teraz przeciwko Barcom, MU itd., przynajmniej będzie ciekawie, będą jakieś emocje.
Opcja z losowanymi zespołami w koszykach?? Sezon ligowy zajmuje jednak trochę czasu i mam odnosić radość z grania jakimś zespołem, za którym nie przepadam lub nie leży mi?
Rozumiem, gra przeciwko Barcelonie, Manchesterowi czy nawet Milanowi jest sporo trudniejsza... ale czy to źle? W rzeczywistości to również są świetne zespoły, może nie aż z taką różnicą od pozostałych jak w tej grze, ale tutaj również można ich zatrzymać. W 2 sezony awansowałem do 1.ligi Liverpoolem, grając przeciwko ww. zespołom i jak widać wcale nie było tak źle...
Mamy losowaną ligę FP, wszelakie puchary (ligi, uefa, turnieje/pucharu dnia, nie wiem co z Ligą Mistrzów na razie, ligi krajowe również losowane)... CZY TO NIE PRZESADA? Jeśli dla kogoś poziom ligi jest za wysoki to przecież można zrezygnować i korzystać z tak bogatej oferty rozgrywek, a nie próbować szukać dziury w całym, że jeden zespół jest lepszy od drugiego, bo przecież tak również jest w rzeczywistości.
Cieszę się z każdego meczu, który mogę zagrać swoimi ulubionym Liverpoolem, z każdego punktu, ze strzelonej bramki... Myślę, że nie tylko ja odnoszę z tego taką radość... Nie zabierajcie nam tego!
Jeżeli już koniecznie chcecie zmian to jedyną słuszną opcją jest pomysł Mściciela bo to on wyeliminowałby to, o co chodzi Wam najbardziej (np. Etoo, Messi), choć oczywiście to osłabiłoby również jeszcze bardziej słabsze zespoły, które mają węższą kadrę, więc czy naprawdę jest sens?
Mam nadzieję, że ktoś to poważnie przemyśli, a rozgrywki na pesleague.pl nie będą zależeć od jednego wielkiego losowania czy ograniczenia możliwości wyboru drużyny. JEŚLI NIE - BĘDĘ MUSIAŁ POWAŻNIE ZASTANOWIĆ SIĘ CZY GRA W TEJ LIDZE MA WCIĄŻ SENS.
Pozdrawiam - Owen55