msciciel powiedz jak np ja grajac emiratami arabskimi mam wygrac z graczem typu brazylia czy anglia jest to wrecz nie realne , ze chyba tymi druzynami graja 3latki, wiec zrozum. a wolal bym grac druznami na rownym poziomie albo dobre albo slabe a nie wymieszane to ma byc zabawa w ktorej wszyscy maja rowne sazanse i wygra ten co ma lepsze umiejetnosci a nie druzyne i to tyle na ten temat
PS
turniej jest zalowy moim zdaniem i bez urazy:)
nim sie zapiszesz czytaj zasaday po pierwsze, po drugie zeby zagrać z Brazylią, Anglia musisz wyjsc z grupy a tam musisz popisac się umiejętnościami.
element losowania zespołu również nalezy do zabawy.... ak to sie mówi, szczęscie sprzyja lepszym
zgadzam sie np ja juz na pocztku stoje na przegranej pozycji bo co ja moge osiagnac taka filandia jak w mojej grupie sa same najlepsze zespoly 3 portugalie rumunia hiszpania wlochy i 2 holandie szanse powiny byc rowne dla kadego tak uwazam a takie losowanie to tylko kwesta szczescia i odrobiny umiejetnosci. Z tego co udalo mi sie zauwazyc paxx jest jednym z najlepszych graczy ale no coz z tego jak austria daleko nie zajdzie jak trafi na brazylie czy jakis podobny zespol z przcietnie grajacym graczem.
poćwicz gre, taktyke.Dzisiejsze me3cze pokazały, że wygrywają srednie zespoły z mocnymi...a apropo paxxa jeszcze bym nie przesądzał, bo jak narazie wszyutko wygrał
uwazam za dobry pomysl jedego z graczy zeby osoba hostujaca decydowala jaka dryna chce grac gospodarza czy goscia tak bylo by najsprawiedliwiej
najsparwiedliwiej by było jak by wygrywały najbogatsze państwa... czyli Emirat Arabskie
zobaczcie jedno, co się wam zrobi i tak jest nażekanie...
jest jedna grupa z Australią, tam wszyscy grają jednym zespołem i sa afery
w europie jest kila ciekawych grup, zespołów i jakioś niektórzy narzekają
powiedzie co mamy wam zrobić, aby było idelnie