Autor Wątek: PRO EVO Editing Studio 1.3  (Przeczytany 4186 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline DoMManU

  • Były członek Załogi
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Paź 2008
  • location:
  • Wiadomości: 1143
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 23.10.2008r.
  • Gram w: PES 06
PRO EVO Editing Studio 1.3
« dnia: Maj 16, 2009, 10:47:15 »
Dzięki temu pozornie niewielkiemu programowi wyedytujemy w naszym option file niemal wszystko.



REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline ¤★WiślaK★¤

  • Dyrektor sportowy
  • *****
  • Join Date: Lut 2009
  • location: Marysin
  • Wiadomości: 851
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 01.02.2009r.
  • Wisła Kraków duma Polaków!
Odp: PRO EVO Editing Studio 1.3
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 16, 2009, 10:59:34 »
thx=)
można na inny serv?
z góry  thx
WISŁA&BARCA
LEGIA I (S)REAL TO STARE KURWY!!!

Offline Mafiu

  • V - ligowiec
  • **
  • Join Date: Kwi 2009
  • location:
  • Wiadomości: 258
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 14.04.2009r.
Odp: PRO EVO Editing Studio 1.3
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 21, 2009, 08:37:06 »
Fajne i przydatne, thx.

Offline ARTURZ1234

  • Junior
  • *
  • Join Date: Kwi 2009
  • location: BDG
  • Wiadomości: 92
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 18.04.2009r.
Odp: PRO EVO Editing Studio 1.3
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 22, 2009, 08:00:38 »
thx=)
można na inny serv?
z góry  thx

REJESTRACJA lub LOGOWANIE    to nie gryzie

Offline kanksik

  • Starszy junior
  • *
  • Join Date: Mar 2009
  • location:
  • Wiadomości: 142
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 02.03.2009r.
Odp: PRO EVO Editing Studio 1.3
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 25, 2009, 15:31:59 »
Jest program podobny do tego który nie wymaga net framework? Nie chce mi się reinstall systemu robić a nie mogę zainstalować Net Framework poniewaz jakiś błąd wyskakuje w połowie instalacji.

MichW

  • Gość
Odp: PRO EVO Editing Studio 1.3
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 31, 2009, 23:39:30 »
Wielkie dzięki przyda się  ;D

Offline GuezmirvonGuzoff

  • Trampkarz
  • *
  • Join Date: Cze 2009
  • location: Trójmiasto
  • Wiadomości: 52
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 04.06.2009r.
Odp: PRO EVO Editing Studio 1.3
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 04, 2009, 01:41:10 »
Witam. Napiszę wszystko po kolei. Gram od 3 dni na patchu EKSTRAKLASA 2008. Wrzuciłem także BIG UPDATE do owego patcha.
Mam również program PRO EVO Editing Studio 2009 i wrzucam sobie od wczoraj mordki. Wszystko niby cacy. Twarze które wrzucam zamiast domyślnych (niepodobnych) twarzy działają. Twarze, które wrzucam do cv06.img w zastępując już tam obecne. (np:Wojtkowiak, Murawski) również działają bez problemu. Problem jest z tymi, które są również domyślne, ale przypominające prawdziwe twarzy graczy. Np: Boruc, Podolski, Kuranyi, Adebayor itd. Jest ich mnóstwo. Czegokolwiek bym nie próbował, w grze występują dwa zjawiska po wejściu do edycji w celu obejrzenia gracza. Albo ma on twarz bez twarzy, z napisem "no data", albo gra się samoczynnie wyłącza.

Proszę o pomoc. Z góry dziękuję.

Offline kanksik

  • Starszy junior
  • *
  • Join Date: Mar 2009
  • location:
  • Wiadomości: 142
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 02.03.2009r.
Odp: PRO EVO Editing Studio 1.3
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 29, 2009, 22:06:09 »
Witam.
Po pucharze konfederacji chciałem zaktualizować sobie składy niektórych drużyn. Zacząłem od mojej ulubionej, czyli Brazylii. I tu jest problem. Czy da się dodać zawodnika do reprezentacji nie usuwając go z innego klubu przez PRO EVO Editing Studio v 1.3. Jeśli tak to proszę o dokładną instrukcjie. Nie mogę tego zrobić przez edita w grze, ponieważ nie mogę odszukać danego zawodnika na liście. Wiecie o co chodzi? Proszę o pomoc i z góry dzięki.

Offline es_sabbi

  • Prezydent FIFA
  • ******
  • Join Date: Paź 2008
  • location: Bielsko-Biała
  • Wiadomości: 6226
  • Dostał Piw: 35
  • Na forum od: 22.10.2008r.
  • 达米安是我的主人
    • Status GG
  • Gram w: PES 2017 PC
Odp: PRO EVO Editing Studio 1.3
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwiec 30, 2009, 08:10:55 »
Witam.
Po pucharze konfederacji chciałem zaktualizować sobie składy niektórych drużyn. Zacząłem od mojej ulubionej, czyli Brazylii. I tu jest problem. Czy da się dodać zawodnika do reprezentacji nie usuwając go z innego klubu przez PRO EVO Editing Studio v 1.3. Jeśli tak to proszę o dokładną instrukcjie. Nie mogę tego zrobić przez edita w grze, ponieważ nie mogę odszukać danego zawodnika na liście. Wiecie o co chodzi? Proszę o pomoc i z góry dzięki.

to chyba proste o ile dobrze pamietam :) wejdz sobie w zakladke transfery w PRO EVO..... i tam wybierz team brazylia po lewej w kolumnie wybierz sobie aby ci sie tylko brazylijczycy pokazali i przeciagnij myszka zawodnika ktorego chcesz dodac do teamu brazil i tyle :) reprezentacja nie ma nic wspolnego z klubami wiec mozesz mieszac do woli i nie zwolni to zawodnikow z teamu

Offline kanksik

  • Starszy junior
  • *
  • Join Date: Mar 2009
  • location:
  • Wiadomości: 142
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 02.03.2009r.
Odp: PRO EVO Editing Studio 1.3
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwiec 30, 2009, 14:30:29 »
Dzięki za odpowiedź

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

Odp: PRO EVO Editing Studio 1.3
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwiec 30, 2009, 14:30:29 »