0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Oceni ktoś wkońcu moje? REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIENa obydwóch linkach to samo komu na czym wygodniej;)
Na amatorze to graleś i nadal grasz ty, a ja te bramy strzeliłem w Bal-u na Top playerze.kristof26 niektóre są super, ta 1 villi, dużo przewrotek
Zedytowac?Czyli dodac jakas muzyczke .napisy itd?Jezeli o to ci chodzi to polecam Ulead Video Studio 11,albo znacznie prostszy jesli masz system xp to Movie maker.Jest on w tym windowsie juz wgrany.
dajesz START-AKCESORIA i tam powibien gdzies byc
ej a jak dodaje tam gdzie jest wprowadź tekst dla tytułu to wpisuje tekst i klikam gotowe i nic się nie dzieje co jest
Musisz wczesniej nacisnac na przeniesiony filmik lub obrazek i wtedy wpisac tekst i dac gotowe.
nie będę zaśmiecał forum nowym zakładaniem wątku ! tylko możecie mi powiedzieć jak zrobić żeby z edytować filmik nagrany jaki program jest najlepszy ?! ci co wiedzą niech się podzielą tą wiedzą !
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtu macie linka do mojej stronki na yt mam tam 3 filmy z Aguero, Obertanem i Rooneyem, oceńcie proszę:)Niedługo wrzuce kolejne bardziej profesjonalne:)GGMU!!!