Witam. Na wstępie zaznaczę, że pomysł na konkurs jest ok i Ci którzy to robili też musieli przysiąść, żeby to wszystko poskładać na co czasu było trochę potrzeba. Większość bramek mi się podoba i szacunek dla tych ludzi, którzy to strzelili. Ale. Zachodzę w głowę, jaki był dobór bramek do konkursu. Z tego co zauważyłem i chyba większość ludzi się ze mną zgodzi, to 3/4 bramek jest po strzałach z dystansu a za tego znaczna większość po odbiciu piłki od słupka. Bez złośliwości. Taki był dobór Bramek? Mi zdawało się, że będą też bramki po akcjach (mam na myśli po podaniach po ziemi). Chyba, że ludzie takich nie przysłali (czego i jak nie zrobiłem tutaj, a wysłałem na BaL dwie[ a ta druga, nie wstawiona do konkursu jest moim skromnym zdaniem lepsza]). Chodzi mi mianowicie o to, że takie strzały na pewno zajebiście wyglądają i jeszcze lepiej wyglądały by w realu, ale takich bramek nie zdobywa się wykorzystując własne umiejętności (a na pewno nie w największym stopniu). Po prostu ktoś wali z dystansu i mu wchodzi 'nie chcący', bo tam nie celował, w samo okno, albo odbija się od poprzeczki. Co prawda moja też taka była, ale padła po, nieskromnie powiem, przytomnym odegraniu. Widziałęm kiedyś filmik typa, który wchodził ludziom do bramki samymi podaniami wykorzystując też czasami i strzały z dystansu. Kopara mi opadła, jak to oglądałem. A tu coś dla oczu, jeśli ktoś tego nie widział. A powinien. To się dopiero nazywa piłka nożna.
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE Tyle ode mnie. Pozdrawiam.