Mam pytanie czy w UPDATE 5 usunięty jest problem z wywalaniem do windowsa w Master ?
jak znalazles jakiegos klona to se go skasuj bo polowa ludzi w temacie ma z nimi problem omfg...
bawic sie w kasowanie co update jakos wcale fajne nei ejst....
No tak racja, chociaż ja spotkałem się tylko z jednym klonem(mało grałem po 4 update). W Newcastle United miałem 2 Ryanów Taylorów a nie miałem Stevena Taylora ;/
Mam propozycje zamiast klasycznych reprezentacji albo tych mniej znanych klubow z Others B moglibyscie wrzucic kilka zespolow z 2 ligi hiszpanskiej chodzi mi o tryb ML
A był taki błąd? Ja się z tym osobiście nie spotkałem
Witam!jestem nowy na forum ale zdążyłem już sciągnąć Waszego Patcha całkiem niezły, tylko mam pytanie bo niem mam nowej muzyki oraz stadionów.tzn. nazwy tych nowych piosenek się wyświetlają ale lecą te standardowe z PESA a ze stadionami podobnie są zdjęcia natomiast właczając mecz stadiony są z orginalnego PESA.będe wdzięczny za pomoc!
w BPL patch ?
tak w BPL patch
aha no to pobierz sobie jakiś patch gdzie masz 2 lige jak ten ci się nie podoba bo takich cieniasów to ten patch nie ujrzy
czyli to ten składający się z 9 partów jest podstawowy i mający wszystko, łącznie z muzą i stadionami.a ten składający się z dwóch partów to jest taki lekko okrojony?dobrze rozumuje?jeśli nie to mnie poprawcie
Dobrze jest wszystko wgrałem i hula. Mam pytanie po co była tylko ta Bundesliga na nowo? Transfery w niej czy co?Pozdrawiam