No to ja dodam coś od siebie na pierwszy rzut oka fajny patch ... ale jest parę błędów: brak Quaresmy, brak Santona w Interze ale to już kolega wyżej napisał, wymiana na linii Barcelona ___> Inter jeszcze nie jest potwierdzona, Chamakh ma twarz Stilicia a Stilić nie ma wgl, Barry jest zawodnikiem Manchesteru City, Jo gra w Evertonie, Jak znajde jeszcze jakieś to napiszę ... ogółem fajny patch ...
No to ja dodam coś od siebie na pierwszy rzut oka fajny patch ... Chamakh ma twarz Stilicia a Stilić nie ma wgl,ogółem fajny patch ...
i brak trykotu dla bramkarzy legii
Ja chciałem powiedzieć że Adebayor został kupiony do Manchesteru City
Co do Legii przydałooby się więcej twarzy I żeby Roger nie był łysy
Co z tego że nie epatch?! Jest z 10 twarzy Legii to co za problem je wgrać
Nikt nie napisał na poprzednią część patcha nawet że jest średni co najgorzej to dobry a ta część patcha jest o wiele lepsza od poprzedniej i zostały w niej poprawione błędy jakie mieli userzy... mało tego co tydzień w poniedzialek dostajesz ofa z transferami i poprawkami... więc czego chcieć więcej opcję, że jest słaby zanznaczyli by tylko i wyłącznie osoby które również tworzą patche np. smolarek222 i dla niego nie miało by to znaczenia czy on w ogóle widział ten patch czy nie ... no i takie osoby tutaj zaznaczą, że dobry albo ja nic nie wiem na ten temat i też będzie można ich rozpoznać no i jeszce boty zaznączą że dobry ale te 2 możliwości dałem zeby na nie przymknąc oko
Ja zaznaczyłem (choć nie grałem) z najwyższej półki. Bo wiem,że jest zankomity,a po drugie lubię Ligę Angielską. Więc nie oceniaj jak nie wiesz,co bym zaznaczył.
Mam ten sam problem co pablitokg i nie wiem co zrobi lem zlei jeszcze mam pytanie czamu w chelsea nie ma sinclaira a jest quaresmai czemy drógie stroje sa białete białe to 3 stroje a 2 chelsea są takie granatowo żółtawe ala inter