Robiłem zgodnie z instrukcją i Lescotta nie mam w City:(
Help;p
jak już wgrałeś wsio na nowo, zgodnie z instrukcją, to podmień pliki
save, które wgrałeś, tymi z 6th update i powinno być OK
Dziala. zmiencie nazwe pliku bootpreview_2 na ha_99 i podmiencie go do cv_05 i bedzie smigalo..
Ps. Prosze o wasze screeny jak wygladaja buty, bo cos u mnie nie sa idealne.
ano... nazwę, trzeba zmienić.
co do screenów, to są, kilka komentarzy wcześniej
Nani kozak, jak żywy, reszta średniawa, Berbatov już lepszy jest w patchu, tylko włoski trzeba mu zmienić ale to już samemu można, ale ten Nani? <3
Pozdrawiam
średniawa? anderson, o wiele lepszy niż podstawa, berba też, kwestia ljajica nie wchodzi w grę, bo jego facjata w BPL patchu jest domyślna
, tosic lepszy, macheda też, nie powiesz mi chyba, że ten obecny w BPL patchu jest podobny do kiko na żywca?
co do owena, to różnica nie jest za wielka, ale mi jakoś bardziej pasuje, ta wersja, którą wrzuciłem
, ale to moje prywatne odczucia, także n/c
za szybko podziękowałem. chce dodać że wywala mnie dopiero podczas ładowania meczu do tego czasu idealnie. dziwne jest też to że jak włącze mecz Angola - Maroko to działa i gram a jak już Real - Barca to wywala i z innymi też tak mam . A w settings wszystko ok mam
zrób wsio według tej tajemnej receptury...Wiec Tak Każdy wchodzi u siebie w BLPserver ->>> nastepnie w IMG ->> i USUWAMY Foldery
(cv0a.img,cv02.img,cv05.img,cv06.img,rv0c_e.img)
Następnie Ściągacie te pliki i podmieniacie wszystko co tam jest : )
(FOLDER KONAMI DO MOICH DOKUMENTÓW)
1)PART
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
2)PART
3)PART
Potem SETUP I REMOVE a Następnie INSTALL I gracie : )a później zassaj sobie, te (
REJESTRACJA lub LOGOWANIE ) pliki ustawień i podmień z tymi, które przed momentem wgrałeś, to zapewni ci line upy aktualne na 31.08.