no nie wiem, konsekwentnie ustawia go na lewej obronie....
Pierwszy do wy****** to powinien być Granero, drugi M. Diarra i ewentualnie Drenthe
jeśli chodzi o transfery do klubu, to jeszcze ewentualnie napastnik* i ewentualnie ten Ozil
* może ze szkółki?
Wiesz co powiem tak.Esteban to jest jeden z nielicznych piłkarzy,ze szkółki którzy się przebili,w tamtym sezonie wbrew pozoru pokazał na co go stać(Espanyol,Deportivo..),a to był jego pierwszy sezon na tak wysokim poziomie,a komu jak komu,wole dać szansę Granero,który jest wychowankiem(dla którego biały trykot znaczy zapewne więcej),który przystał na mniejszą pensję aniżeli miał w GETAFE(!).Ponadto Holender miał 3(trzy)sezony na pokazanie swoich "umiejętności",to dlaczego Esteban nie może dostać choćby dwóch?
Może nie będzie jakimś
crackiem,ale solidnym rezerwowym,zostać może na pewno.
Jednak o jego odejściu nie ma mowy-Real musi mieć co najmniej 8 Hiszpanów w składzie z Adanem jest ich 9,ale chyba lepiej tego młodego chłopaka zostawić w Castilla'i,niż ma siedzieć obok Jurka
A co do napastnika to najlepszym rozwiązaniem(według mnie)byłoby włączenie kogoś z Cantery (Morata,Joselu
).Jak będą takie mecze gdzie będzie mało prawdopodobne,że zagra to zagra meczyk w Castilla'i.Kupowanie kogoś jako trzeciego napastnika,gdzie w ataku jest tylko jedno miejsce,to dla mnie marnotrawstwo $$$...
Hmmmm...a Ozil,ja bym go kupił i wypożyczył,od razu do Werderu,dokładnie jak z Garayem.Wtedy będzie wiadomo czy Kaka jeszcze będzie błyszczał, będzie wiadomo co można się spodziewać po Canalesie, Granero, i zobaczymy jak będzie Vaart grał.
Mamy Canalesa. Trzeba nieco konsekwencji - jak Hiszpan, to nie Ozil. No chyba, że mogli by grać w pierwszym składzie razem.
A Sergio w tych dotychczasowych trzech meczach pokazał jaki ma potencjał z Bayern'em to zagranie 'Ala Guti',do Khediry,palce lizać,gdyby Niemiec zachowałby się lepiej,to byłaby to świetna asysta.