Nie będę się wykłócał o sytuację z Ronaldo, czy inne, bo po golu Messiego w pierwszej połowie wkur***** się i wyłączyłem telewizor, toteż nie oglądałem drugiej połowy.
Przy bramce Messiego najbardziej wkurzył mnie Pepe.Zawsze miałem go za obrońcę silnego fizycznie i takiego, który nie da się powalić byle cieniasowi(nie mówię o zdolnościach,ale o parametrach fizycznych!).Przy tym knypku było dwóch zawodników(jeśli dobrze pamiętam):Khedira(to chyba nie był jego dobry mecz, prawda?) i Pepe.Niemiec szybko się położył,a Pepe po dotknięciu Messiego upadł niczym Ronaldo na filmiku od FCB, a że Casillas nie potrafi tak jak Boruc w latach 06-08 rozstąpić nóg i rąk(coś podobnego jak bramkarze w ręcznej) było 1:2.
Może lepiej,żeby w rewanżu zagrała para Carvalho-Albiol, Portugalczykowi coś nie idzie w tych GD.
Apropos: Jakie typy na rewanż ?? Obiektywnie wydaję mi się,że będzie 1:0(może zamiast Khediry zagra Lass,a zamiast Alonso-Sahin
) Gola strzelił Ozil, albo Benzema, w końcu kiedyś się musi odblokować.
PS.Zmieńcie nazwę tematu, przecież nie będziemy rozmawiać o strojach z zeszłego sezonu
.