Rożnego nie powinno być, czekamy na konferencję Speciala.
W drugiej połowie Evra wychodził sam na sam i został potraktowany łokciem i kolanem przez będącego jakieś pół metra z tyłu Varane'a, a sędzia potraktował to jako walkę... bark w bark. Nie odgwizdał nawet rzutu wolnego, choć był to faul taktyczny.
Zdenerwowało mnie, że przez problemy z transmisją straciłem jakieś 15 z pierwszych 20 minut. Pomysł na grę United w tym meczu był oczywisty. Wiedziałem, że nie będą stroną przeważającą, ale zagrali lepiej niż przewidywałem. Na plus postawa bramkarza i mimo wszystko gra w obronie, na minus seria głupich błędów. Podobało mi się to, że Ronaldo poza golem nie pokazał zbyt wiele - brawa dla Jonesa (i bura dla Evry, który nawet nie próbował skakać do główki wraz z Portugalczykiem). Biję się w pierś, bo nie doceniłem Oezila. Obok Carricka i de Gei Man of the Match jak dla mnie - świetny mecz tego zawodnika.
Ramos walnął łokciem Evansa. Nic, nawet faulu. Van Persie i Valencia stali obok Ramosa. Żółta kartka. Mam nadzieję, że Hiszpan nie doznał jakiegoś urazu.
Któryś z komentatorów n-ki (zgaduję, że Jagoda, ale nie pamiętam dokładnie) powiedział, że dobra gra Evansa jest... zaskoczeniem. Za trzy tygodnie oglądam rumuński sopcast.
I szkoda mi Rafaela, bo zagrał najgorszy mecz w tym sezonie, a internetowi eksperci już wieszczą, że nie dorasta do pięt... Arbeloi. Arbeloi.
A ja nie polecam transmisji na Onecie. Obejrzałem sobie czarny ekran. Niech spie_dalają.
Sędzia ładnie okradł United trzeba przyznać.
O którą sytuację ci chodzi?